top of page

MASSAGE

Unna dig en lyxig massage hos Mika Marin Stockholm.

Vi har tre erfarna massageterapeuter.

Eva Moberg

Eva Moberg

 • Klassisk Massage

 • Idrottsmassage

 • Full Body Scan

 • Fotmassage

 • Handmassage

 • Fotvård

Mika Marin

Mika Marin

 • Relax & Njutning

 • Klassisk Massage

 • Fotmassage

 • Handmassage

Du kan nu boka friskvård hos oss både via ePassi och Wellnet; om din arbetsplats använder dessa tjänster för nyttjandet av friskvård,

På respektive sida kan du se vilka typ av massage du kan välja som friskvård.

Om din arbetsgivare inte använder en portal som dessa får du ett godkänt kvitto på din behandling som du kan lämna över till din arbetsgivare.

Relax Massage

KLASSISK

Unna dig eller någon du tycker om en lyxig massageupplevelse. Denna behandling ger avkoppling som lyfter ett välbefinnande till en helt ny nivå. Behandlingen börjar med att din kropp värms upp och dina muskler behandlas över hela kroppen med en teknik som kombinerar shiatsu och och klassisk massage. Vid behov behandlar vi även med triggerpunktbehandling, muskulering och pointing  (valfritt) för att sedan avslutas med en riktigt skön och avkopplande relaxmassage. Denna massage kan bokas även som idrottsmassage hos Eva Moberg.

90 min 1195.- Full Body Scan

60 min 950.-

45 min 800.-

30 min 650.-

Relaxpaket
ePassi logo
wellnet logo

Nathaliia Suzanska

 • Lymfdränage

shockwave
Kombinera massage med
shockwave behandlingsområden

Shockwave är en medicinsk. kliniskt beprövad och vetenskapligt utvärderad behandlingsmetod som ger bevisad effekt på en mängd skador och besvär i kroppens senor och muskler. Behandlingen ges med en särskild maskin som genererar ljudvågor som kan effektivt behandla olika tillstånd, särskilt  kronisk eller strålande smärta. I övrigt används metoden även på andra områden som njursten och erektil dysfunktion. Shockwave ger ofta en omedelbar smärtlindring och rekommenderas vid svåra smärt- och spänningstillstånd, speciellt vid en långvarig smärta.

Shockwavebehandlingen tar endast 5 minuter. Behandlingen gör oftast lite ont men upplevs så gott som alltid som uthärdlig. Är man väldigt känslig på huden kan bedövning appliceras innan behandling. Så fort behandlingen är klar upphör smärtan.  Nr shockwave ges i samband med massage avslutas sessionen med behandlingen. Biverkningar är ovanliga, men vissa upplever svullnad och känslighet på området under några dagar. Antingen lindras smärtan utan komplikationer eller så kan smärtan upplevas värre under några dagar varefter resultatet uppträder och patienten upplever en dramatisk smärtlindring.

 

Om du vill kombinera din massage med shockwave utreder vi först ditt tillstånd och anamnes. Om du har hjärtsjukdom. cancer, neurologiskt eller vaskulärt nedsatt funktion i området eller en akut inflammation i behandlingsområdet, behandlas med blodförtunnande mediciner eller är gravid eller ammar bör du inte behandlas med shockwave.

För framgångsrika resultat bör man upprepa behandlingen några gånger inom ett par veckor.

Shockwave tillägg 175 kr

Fotmassage
Fotmassage

FOTMASSAGE

Många av kroppens akupunkter ligger just i fötterna. Efter denna behandling går du som på moln med ett välbefinnande på en ny nivå. Behandlingen börjar med ett varmt och avkopplande fotbad med örter och badsalt. Detta mjukar upp dina fötter som sedan ska få uppleva en skön och terapeutisk fotmassage som även behandlar hela din kropp akupunkturiskt. Vi avslutar med ett skönt och mjukgörande paraffinbad för fötter och smörjer in fötterna med en fräsch fotkräm. Inför denna behandling får du gärna fila eller peela dina fötter en dag innan behandlingen.

45 minuter 795.-

Handmassag
Handmassage

HANDMASSAGE

Många av kroppens problem beror på att man struntar i händerna. Med denna behandling ändrar vi på detta faktum. Behandlingen börjas med en mekanisk peeling där döda hudceller avlägsnas och dina händer förbereds för en både avkopplande och energigivande handmassage där händernas varje akupunkt stimuleras för att vitalisera hela din kropp och mående. Därefter mjukas dina händer upp med ett fantastiskt paraffinbad för att sedan avslutas med fuktgivande oljor och handkrämer med hudföryngrade och pigmentutjämnande funktion.

35 minuter 695.-

idrottsmassage

IDROTTSMASSAGE

Idrottsmassage är ett bra komplement till träning och tävling. Massagen kan förebygga muskulära skador, förkorta läkningsprocesser samt vara en del av återhämtningen efter hårda träningspass och tävlingar. Behandlingen är mycket igenkännande och skräddarsys för att passa den enskilda idrottaren, med hänsyn till idrottens art och var i träningsperioden idrottaren befinner sig. Behandlingssättet kan variera avsevärt från träning till tävlingsperiod. Idrottsmassage är i regel kraftigare än den traditionella avslappnade massagen.

75 minuter 1195.-

lymfdränage lymfmassage

LYMFDRÄNAGE

Lymfdränage är en helt ochc hållet maskinell massageform som stimulerar lymfsystemet att föra ut överskottsvätska och slaggprodukter på ett effektivt sätt ur kroppen. Lymfmassagen består av strykningar, djupandning och lätta tryck i lymfflödets riktning och ibland något djupare energi för att lösa upp stopp och fibroser. En speciell maskin för lymfdränage används för att effektivisera tömningen av lymfvätskan. Kroppens slaggprodukter rensas bort och svullnader minskar. Man kan även gå ner i vikt av lymfdränage, dock är det inte fettdepåer som försvinner utan överskottsvätska. De flesta upplever sitt tillstånd som mer energisk och piggare efter en lymfdränage.

40 minuter 799.-

Akupunkter
Fotmassage Akupunkter
Handmassage Akupunkter

FOTVÅRD

FOTVÅRD
evas fotvård och massage logo

Här pratar vi mycket mer än pedikyr. När du kommer till oss får du helhetsbehandling med allt vad fotvård innebär.

Specialist fotvård är perfekt för t.ex. diabetiker.

Det här är Fotvård Special

 • Ni får sitta en liten stund i ett fotbad så fötterna blir sköna och mjuka.

 • Vi tar bort förhårdnader, liktornar, vårtor, hälsprickor och nageltrång medan ni tar en god kopp kaffe eller the.

 • Vi filar fötterna till släta och sköna.

 • Vi klipper naglarna och filar nagelkanterna så att de inte är vassa. 

 • Ni får sitta en stund med en fotmask som återfuktar och lindrar.

 • Behandlingen avslutas med en skön fotmassage och lotion som piggar upp fötterna.


JUST NU: Specialpris

Fotvård Special 60 min 595.-

bottom of page