top of page

FACIAL HIFU med effektiva serum 

HiFU för kroppsskulptering och viktminskning, se LIPOLASER

Högintensivt Fokuserat Ultraljud är ett icke-invasivt medicinskt eller kosmetiskt förfarande som kan skulptera kroppen vid höga frekvenser. Vid låga frekvenser ger det huden ett snävare lyft och föryngrat utseende, förbättrar och balanser hudens fukt- och oljesekretion samt minskar storleken på porer. Metoden används även för att behandla akne, rosacea och psoriasis. HiFU använder en teknik som är en vidareutveckling av samma ultraljud som används vid undersökningar exempelvis vid graviditet. 

Till skillnad från många andra föryngringsmetoder som laser, IPL, mikroströmmar etc. som också är effektiva, kan ultraljudet kringgå hudens ytliga lager och producera effekt enbart i de djupare skikten där penetrationen verkligen behövs. Behandlingen rekommenderas i en serie av 3 eller 6 behandlingar som var och en tar ca 20 minuter per gång.​

HIFU slår mikroskopiskt sönder vävnad och tvingar således huden till en ny kollagenproduktion, vilket ger långsiktiga resultat. Genom att stjälpa hjälper kroppen att själv förnya hudcellerna snabbare och på så sätt slätar ut linjer och rynkor som orsakats av upprepade ansiktsrörelser.

Behandlingen ger semipermanenta resultat , som kan ses redan efter första behandlingen. Den återställande effekten är permanent, men den kan naturligtvis inte stoppa hudens åldrande.

hifu mot akne och rosacea
hifu erbjudande

HiFU Pores & Lines är vår populäraste hifubehandling mot åldrande.

Just nu ingår en 24K Guld serum i alla våra behandlingar.

HIFU behandlingar har många positiva effekter på huden och den kan användas i olika syften med olika frekvenser:

 • Skin tightening & Rynkoreduktion

 • Mot påsar och rynkor under ögonen

 • Aknebehandling

 • Skin Detox

 • Blekning av åldersfläckar

 • Blekning och reducering av ärr

Fördelar som kommer "på köpet":

 • Stimulerar blodflödet

 • Stimulerar kollagenproduktion

 • Exfolierar döda hudceller

 • Effektiviserar upptaget av näring

 • Förbättrar lymfcellernas funktion

Hifubehandlingar har framgångsrikt använts för att behandla vuxenakne, rosacea och psoriasis. Vår egen personal har själva mycket goda erfarenheter av dessa behandlingar vid rosacea. Hifu kan bättra livskvaliteten genom att minska hudbesvären, om du lider av någon av dessa hudproblem.

sex peptider

Sex Peptider och i synnerhet Hexapeptide-8 är substanser som får din hud att se yngre och slätare ut med omedelbar verkan. Vid upprepad behandling ger behandlingen långvariga resultat. Just nu har vi ett supererbjudande om tre peptidbehandlingar för endast 1000 kr med 24K Guld serum som ingår.

PRISER

ANTI AGE

Anti Age Pores & Lines utan serum

Anti Age Pores & Lines med ​Hyaluron &

Vitaminbomb* och 24K Guld

   Enstaka behandlingar

   3 Behandlingar

Anti Age med Sex Peptider & 24K Guld

   Enstaka behandlingar

   3 behandlingar

Miracles Behandling med 8 timmars

omedelbarutslätande effekt

AKNE & ROSACEA

Rosacea/Aknebehandling utan serum

Rosacea/Aknebehandling med Hyaluron &

Vitaminbomb* och 24 K Guld

   Enstaka behandlingar

   3 Behandlingar

Rosacea/Aknebehandling med Sex

Peptider & 24K Guld

   Enstaka behandlingar

   3 behandlingar

SKIN DETOX

Detox genom lymfsystem

495

650

1495

500

1000

650

495

650

1495

500

1000

495

FÖRBEREDELSER

Inför en HiFU behandling måste huden vara rengjord och vara helt fri från all typ av kosmetika och kemikalier. Alla partiklar och restprodukter på huden förs nämligen in i vävnaden i epidermis. Detta gäller även om du skulle ha din behandling i detox syfte eftersom detoxingen sker genom lymfsystemet.

Efter behandlingen skall du vänta minst en timme innan du applicerar någon make up.

24K Guld på köpet!

Vi rekommenderar att man gör behandlingen med något av våra serum:

Hyaluron & vitaminbomb som förser huden med alla viktiga vitaminer för ett helt års behov på bara tre behandlingar. Hyaluronsyran fyller ut ojämnheter och förbättrar hudkvaliteten ytterligare. Läs mer

Sex Peptider Serum som ger synliga kortvariga och vid upprepad behandling långvariga effekter på en åldrande hud. Läs mer

Miracles Serum när du behöver se ut som ditt basta jag under en kväll eller ett tillfälle, Detta serum sveper bort minst 10 år av ditt ansikte och varar hela dagen. Läs mer

24K Guld serum. När du väljer någon av serumen så bjuder vi på ett värdefullt serum innehållande 24K guld. Guld har länge använts av överklassen i Mellanöstern och Asien för att ge huden ett lyster som inte går att få från andra källor. Detta serum lämnar en otrolig glow på huden, som folk kommer att uppmärksamma. Läs mer

miracles behandling

Har du svårt att tro att det är samma personer?

Det hade vi med tills vi började med HiFU Miracles.

Behandlingen gör verkligen mirakel och sveper bort minst 10 år.bVårt unika serum med bl.a. Argireline fungerar på alla. Den fyller ut dina porer och slätar ut rynkor i en takt, som du kan fysiskt känna under behandlingen. Effekten varar 8-12 timmar för att sedan avta gradvis.

bomben

VILKET SERUM SKA JAG VÄLJA?

HYALURON & VITAMINBOMB

Hyaluron & Vitaminbomben är ett serum, som innehåller bl.a hyaluronsyra i hög koncentration, välgörande peptider och för huden nödvändiga vitaminer. Detta serum fungerar på lång sikt och effekten märks på långa loppet under ett helt år. 

Serumet innehåller C och B i så pass hög koncentration att endast tre behandlingar ger ett årsbehov av dessa. Hyaluronsyran är mest känd för fillers och att den jämnar ut rynkor, men den är också en av de absolut bästa agenterna för att återfukta och bibehålla en korrekt fuktbalans, vilket är avgörande om vi vill se utvilade och unga ut.

Vid denna behandling påförs seruymet med hjälp av högintensivt fokuserat ultraljud, HiFU, som kan transportera serumet in i det nedersta lagret av epidermis där det verkligen behövs. Resultatet är fem gånger mer påtagligt än vid påföring utan HiFU.

DETTA SERUM ÄR DET BÄSTA VALET FÖR DIG SOM:

 • Vill ha långsiktiga, grundläggande resultat, men slarvar med den dagliga hudvårdsrutinen

 • Har fyllt 30 år och har börjat få fina linjer i ansiktet

 • Inte har tid för krångliga dagliga rutiner utan vill ha ett hållbart resultat med lite ansträngning

Sex Peptider är namnet på vårt serum som innehåller de sex mirakelmedlen, som de kallas för, hyaluronsyra, kollagen och elastine, vilka alla bidrar på sitt sätt till att föryngra huden. Effekten är mycket kraftigare än vid serumet ovan, men har något kortsiktigare verkningsperiod. Sex Peptider slätar ut med full styrka oich ger dig ett lyft utseende på kort tid. Många märker synliga resultat redan efter första behandlingen. För att bibehålla detta upplyfta resultat bör behandlingen upprepas med jämna mellanrum, en gång i kvartalet är en lagom intervall. Argireline i serumet ger en omedelbar lyft medan andra peptider fortsätter att jobba på lite mer längre sikt. 

Vid denna behandling påförs seruymet med hjälp av högintensivt fokuserat ultraljud, HiFU, som kan transportera serumet in i det nedersta lagret av epidermis där det verkligen behövs. Resultatet är fem gånger mer påtagligt än vid påföring utan HiFU.

DETTA SERUM ÄR DET BÄSTA VALET FÖR DIG SOM:

 • Behöver få ett lyft och ungt utseende relativt snabbt utan att viga sig in i krångliga dagliga rutiner

 • Vill få till fillereffekten utan smärtsamma injektioner eller gifter

 • Närmar dig 30 eller har redan fyllt och har fått fina linjer i ansiktet, men vill bromsa ner åldrandet

Miracles behandling görs med ett mirakulöst serum, som har bl.a. Argireline och andra superpeptider som verksamma substanser. Behandlingen ger omedelbart häpnadsväckande resultat direkt. Effekten varar fullt ut minst åtta timmar för att sedan sakta försvinna. Denna behandling har inga långsiktiga effekter utan fungerar bäst när du vill se fantastisk ut för en kväll eller ett tillfälle. Du kommer att se ut som om du gjort ett mycket lyckat ansiktslyft och backat bandet minst tio år bakåt i tiden. Varken du eller dina vänner kommer att tro era ögon, det är så många år detta serum sveper bort. Resultatet håller längre om du undviker att använda blöt make up och inte svettas mycket.

Vid denna behandling påförs serumet med hjälp av högintensivt fokuserat ultraljud, HiFU, som kan transportera serumet in i det nedersta lagret av epidermis där serumet får hudcellerna att dra ihop sig närmare varandra vilket resulterar en instant utslätning av rynkor i ansiktet, halsen eller dekolletaget. Ett område ingår i behandlingens prisbild.

DETTA SERUM ÄR DET BÄSTA VALET FÖR DIG SOM:

 • Behöver visa ditt absolut bästa jag vid ett tillfälle som inte varar längre än åtta timmar

 • Vil ha en quick fix som garanterat fungerar på kort sikt

 • Har fått linjer, rynkor och stora porer som du vill trolla bort för en kväll

24K Pure Gold serum innehåller på riktigt högklassigt guld som hydrerats till flytande format. Visa ädelmetaller som guld gör underverk för huden i korrekt dosering, ger ett otroligt lyster och förbättrar hudkvaliteten i en mycket stor utsträckning, Guld har länge använts bland mellanösterns elit för att få huden att  stråla sin perfektion. Serumet har en hög koncentration av hyaluronsyra som bygger upp fuktreserver i huden och får huden att se frisk och ung ut samtidigt som den fyller ut ojämnheterna. Den här behandlingen fungerar som kronan på verket med alla andra serum och ger den sista perfekta finishen till allt. Vid denna behandling påförs serumet med hjälp av högintensivt fokuserat ultraljud, HiFU, som kan transportera serumet in i det nedersta lagret av epidermis där det verkligen behövs. Resultatet är fem gånger mer påtagligt än vid påföring utan HiFU.

DETTA SERUM INGÅR SOM AVSLUTNING I DE ÖVRIGA BEHANDLINGARNA men kan köpas även som en ensamstående behandling. Serumet kan även användas effektivt vid en behandling med nanoljus.

 

SEX PEPTIDER SERUM

MIRACLES SERUM

24K PURE GOLD SERUM

Miracles
Peptider
Gold
fotvård
fotvård
fotvård
fotvård
bottom of page