top of page

LED SPA LJUSTERAPI

LED-ljusterapi är en icke-invasiv behandling där man med hjälp av djupverkande LED-ljusenergi sätter igång kroppens egen naturliga cellförnyelse och därmed kan föryngra och reparera huden. Det är en behandling som fungerar mot solskador, rosacea, acne, eksem, psoriasis, sårläkning samt för att minska ärr.

LED SPA LJUSTERAPI är kliniskt bevisat effektiv mot åldrande, akne, rosacea, inflammation och pigmentering. Den försvagar rynkor och minskar linjer, minskar storleken på porer och boostar hudens egen kollagenproduktion vilket leder till förbättrad hudkvalitet. Vilken effekt man vill uppnå styrs genom val av färg och intensitet.

 

Följande terapier erbjuds:

RÖTT ljus (630 nanometer) ger tajtare hud och minskar linjer och porer. För hudceller närmare varandra och således reduceras "hänget" orsakat av åldrande.

GRÖNT ljus (520 nanometer) minskar oljesekretionen och balanserar blandhud.

BLÅTT ljus (470 nanometer) används för att bleka pigmentfläckar och för jämnare hudton.

GULT ljus (590 nanometer) minskar melaninbildningen och ger således ljusare hudton.

VIOLETT ljus (670 nanometer) behandlar akne och rosacea och minskar synliga ärr orsakat av akne.

TURKOST ljus (510 nanometer) ökar hudens ämnesomsättning och används för detox av huden.

VITT ljus (610 nanometer) används för att djuppenetrera huden och för att föra in exempelvis serum djupare in i vävnaden.

 

Konsollen som används behandlar ansiktet. Den är konstruerat så, att användningen inte stör tittandet. Du kan titta normalt under hela behandlingen och använda tiden till att exempelvis  bläddra i din telefon. Behandlingen kan göras sittandes eller liggandes.

"Jag tyckte inte själv att jag såg något större resultat, men mina kollegor jag inte träffat på månader mötte mig på julfesten och nästan alla frågade vad jag hade gjort för ingrepp för min hud såg så frisk och ungdomlig ut."           

 Anna 59, kund, LED Spa Anti-Ageing

"Efter 20 gånger med LED behandlingen kunde jag konstatera, att mitt vuxenakne hade försvunnit nästan helt. Det är ett naturligt och helt smärtfritt sätt att förbättra utseendet. Jag tänker fortsätta med detta några gånger i månaden."            

Victoria 33, kund, LED Spa Acne

"Jag gjorde några anti age behandlingar under tiden jag blev vaxad - mest för att se vad det var för något. Även om jag gjorde detta bara en gång i månaden kunde jag se förbättringar i hudkvaliteten."            

Kristina 42, kund, LED Spa Anti-Ageing

nanoljusterapi

LED SPA LJUSTERAPI kan ensam vara effektiv mot olika hudproblem, men är också ett ypperligt komplement till exempelvis en ansiktsbehandling och olika rengörande eller djuppenetrerande procedurer.

För bästa effekt och resultat rekommenderar vi att man gör behandlingen i en serie om 5-30 behandlingar.

Ju tätare behandlingarna görs, desto effektiv är behandlingen. Maximalt antal behandlingar inom en tremånaders period är 30 st.

FÖRMÅNLIG BEHANDLINGSFORM

Singel behandling (30 min) 250 kr

Serie 5 behandlingar (a 30 min) 160 kr/beh, (tot. 800)

Serie 10 behandlingar (a 30 min) 130 kr/beh.  (tot. 1300)

Serie 15 behandlingar (a 30 min) 115 kr/beh. (tot. 1725)

Serie 30 behandlingar (a 30 min) 99 kr/beh. (tot. 2970)

Serier betalas i sin helhet vid den första behandlingen.

FUNKAR DET?

Cassandra Bankson är en av världens mest kända granskare av kosmetiska varor och behandlingar. Hon är oberoende influencer med ett gediget kunskap.

Du hittar hennes "reviews" både på Youtube och Facebook.

Se och lyssna i videon här vad hon har att säga om LED Spa Nanoljusterapi.

bottom of page