top of page
sminking makeup mikamarin.net
mtf drag makeup mikamarin.net
privalektion i makeup mikamarin.net
bröllop makeup mikamarin.net
möhippa, kurser i makeup mikamarin.net
tutorials youtube makeup mikamarin.net

MIKA - THE MAKE UP ARTIST

Jag heter Mika Marin och jag är en make up artist, make up lärare och en specialist inom intimvaxning och intimblekning. Jag har min bakgrund inom showbusiness och har utbildat mig till make up artist. Jag är verksam i Stockholm. Jag har jobbat heltid med smink och maskering inom TV, teater och på olika salonger. På senare tid har jag avancerat på andra områden och jobbar med detta numera som en del av mitt utbud av tjänster, vilket gör att jag kan behålla min passion för att ta fram det vackra hos människor.

Jag gör det mesta inom makeup; från bröllop och modevisningar till halloweenmasker och dagliga make ups. Jag anlitas både av privatpersoner, produktionsbolag, modellagenturer och fotografer, men även olika sällskap som vill lära sig något specifikt inom make up. Inom make up är mina specialområden "Gör om mig" och drag make up.

SENASTE TUTORIAL
youtube tutorial

Naturligtvis har jag full kompetens till alla andra typen av make ups likaså som till masker, vaxnäsor eller blåmärken. Vill du se några av make-ups jag skapat, kolla in min portfolio.

Jag håller kurser för både större och mindre sällskap inom make up. Koncepten jag får mest förfrågningar är grunderna i en hållbar make up, scensminkning och contouring. Jag är mycket pedagogisk och även om jag håller kursen för ett större sällskap, ser jag till att ge personliga tips och tricks till var och en av deltagarna. Med jämna mellanrum håller jag dessa utbildningar även som webinars. Mer information om kurserna finns här.

Du kan även ta del av mina kunskaper helt gratis genom att titta på mina tutorials där jag går igenom i en serie en make-up från början till slut. Du kan även boka en tid för en personlig konsultation

PRISEXEMPEL

Dag / Naturell / Dagsljus 650

Kväll / Fest / Contouring 750

Drag / Cosplay 850

TV / Scen / Show 800

Maskering från 1450

Halloween 850

Halloween barn 600

Ansiktsmålning Kalas 750/h*

Editorial on location 950/h*

Brud inklusive prov 1.950

Tärna & Övriga 650

Grooming gumme 300

Personlig konsultation 2h erbjudande 950

Drag U koncept från 1.890

* Minimidebitering 3 h.

Resekostnad debiteras enligt tabell.

make up brands
brudsminkning
bottom of page