top of page

BRÖLLOP - DEN VIKTIGASTE DAGEN I DITT LIV

Brudsminkning Bröllop byMika Stockholm [Annie]

Inget ska få förstöra ditt livs viktigaste dag för dig. 

Det är dagen som du vill vara ditt vackraste jag, glänsa och vara lycklig.

 

Om du ger mig förtroendet, att ta hand om ditt yttre denna viktiga dag, ser jag till att allting går enligt våra gemensamma planer. Först möts vi på ett möte för att diskutera hur du vill ha det, om du behöver mer hjälp exempelvis en frisör och går igenom allt det praktiska helt enkelt.

Någon dag därefter gör vi en provsminkning. Dels ska du kunna vara säker på, att jag kan min sak men också dels för att du ska kunna ha en möjlighet att komma med önskemål och krav vad som gäller detaljer mm. Det är först här du behöver du bestämma dig ifall du kommer att anlita mig eller inte.

På din dag möts vi upp och du ska få bli den vackraste bruden på planeten. Det kan regna och det är inte ovanligt, att man fäller en och annan tår under dagen. Därför är gör jag din ögon make up med vattenfasta kvalitetsprodukter så du slipper att tänka på hur dina ögon ser ut. Vid behov får Du  med dig en förbättringskit, som kan behövas i småtimmarna.

Ofta vill bruden, att brudtärnorna är sminkade i samma stil för att göra framtoningen enhetlig. Efter att jag gett all min uppmärksamhet för dig, kan jag även sminka dina tärnor, svärmor och övriga. Kanske behöver brudgummen en liten grooming? Allt detta är möjligt, om du så önskar.

Men den här dagen handlar om dig och din kärlek. Och det ska vara så. Du ska glänsa och känna dig som festens mittpunkt och framför allt som den allra vackraste - inte minst för din partner.

Brudsminkning Bröllop byMika Stockholm [Rebecka]
Brudtärnor - Sminkning
Brudgumme - Grooming

Tarnorna, mamma, svärmor...

Alla de kan bli lite hysteriska på D-dagen.

För att hålla dem lugna och vackra, kan vi komma överens om en make up för dessa också. Jag kan även diskret grooma din fästman, täcka små skavanker i huden mm.

Då blir ni verklige ett perfekt par!

Se mer information längre ner.

Dina ambassadörer

BRUD MAKE UP 1850

Inklusive konsultation, provsminkning och bättrings-kit

GROOMING Brudgum 250

TÄRNOR. SVÄRMOR & ALLA ÖVRIGA 500

Obs! Ta hänsyn för tidsåtgång!

Jag känner många otroligt duktiga frisörer, som jag kan

rekommendera och förmedla kontakten till

Ring

0760 536 833

så pratar vi mer!

mikamarin.net bröllop makeup artist
bottom of page