top of page

Du hinner, men det är hög tid att börja bleka (före/efter bilder)

Sommaren verkar vara på ingång. Eftersom områden som bleks med vår metod inte får utsättas för direkt solljus är det hög tid att påbörja en blekning nu för att ha fin och jämn pigment över hela kroppen i sommar.


Enligt vår undersökning är 95% av användarna nöjda med resultaten med INTIMATE blekningsserien. Här har du några resultatbilder före och efter behandlingen.

Mika Marin INTIMATE serie innehåller tre speciellt framtagna produkter för intimblekning:

  • INTIMATE Bright Maintainer 3%. En pigmenthämmande creme som innehåller en maximal dos av den blekande agenten kojinsyredipalmitat.

  • INTIMATE Pink Wink Wash. En lätt exfolierande intimtvätt utan tvål, alkohol, parabener eller parfymämnen.

  • INTIMATE Scrubit B4U***. Småkornig, saltbaserad intimpeeling för avlägsning av döda hudceller. Påskyndar blekningsprocessen.

Du kan göra blekningen själv eller påbörja den och boosta resultatet på salongen. På salongen använder vi för inledande behandlingen och boosters ännu starkare medel, som får användas endast professionellt. Dessutom använder vi en infraröd/infrablå nanoljuslampa för ytterligare effektivare resultat.


Du hinner fortfarande få resultat innan det är bikiniväder om du påbörjar blekningen snarast möjligt. Men skynda dig, området får inte utsättas för direkt solljus under behandlingen och sommaren är snart här!


Lid inte i det tysta utan ta steget mot en stressfri tillvaro utan pigmentfläckar. Boka tid för en inledande salongsbehandling eller beställ produkterna hem idag!
159 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page