top of page

Beach 2024Hur ångestfullt det än låter, så är det hög tid att börja tänka på Beach 2024....


LIPOLASER

är en behandling som består av tre effektiva medicinska procedurer som tillsammans kan eliminera fettdepåer lokalt och således möjliggör en skulptering av kroppen på ställen som annars kan vara svåra att påverka. Det kan exempelvis handla om en dubbelhaka, "love handles" eller envisa depåer på låren eller midjan alt. det sista utbuktande fettet på magen som vägrar att försvinna.


PERMANENT HÅRBORTTAGNING MED LASER

eliminerar oönskad hårväxt för gott. Vi arbetar med en av världens absolut effektivaste och skonsammaste lasermaskiner med alla idag tillgängliga våglängder i samma handenhet. Det gör hårborttagningen snabbare och effektivare. Lasern fungerar på alla hudfärger och typer och vi kan smärtfritt eliminera även tunnare och ljusare hårstrån.


INTIMBLEKNING

innebär är en behandling som ger jämnare hudton både i hela underlivet och på andra delar av kroppen. Vi är den ledande aktören i Norden inom detta område och behandlar varje år hundratals kvinnor och män. Lid inte i det tysta utan ta steget tillbaka till en tillvaro med en bättre livskvalitet och ett gott självförtroende.


Nu kör vi helt enkelt!

Välkommen.

12 visningar0 kommentarer

Comentarios


bottom of page