top of page

Utbilda dig inom intimblekning - GRATIS

Inför våren ökar alltid efterfrågan på intimblekning. Vi som är ledande aktören på den nordiska marknaden på intimblekning ser också tydligt att intimblekning är den mest trendande behandlingen just nu. Efterfrågan är större än utbudet. Därför ska du med en salong utöka ditt utbud av tjänster med just intimblekning. Just nu kan du utbilda dig helt gratis hos Mika Marin Intimate Academy.Mika Marin Intimate Academys grundutbildning ger dig alla förutsättningar att genomföra en säker behandling med kemisk metod. Som certifierad terapeut får du handla i vår proffs-shop och har tillgång till marknadsföringsmaterial genom vår hemsida, Utbildningarna anordnas interaktivt via nätet och tentas via ett möte på webcam. Du kan med andra ord gå utbildningen i din egen takt där du är utan att behöva resa till oss in person.


Du kan med andra ord vara igång redan om en vecka eller ta det lugnt och börja om en månad om du så vill. Du bestämmer takten i och med utbildningen är interaktiv och du pluggar i din egen takt. Utbildningen består av fyra inspelade lektioner med ledande experten Mika Marin och studieboken på ca 40 sidor. Hela utbildningen är gratis. Du behöver naturligtvis material för själva blekningen och det köper du av oss till extra förmånligt startpris. Startpaketet är så lågt prissatt, att du gör en rejäl vinst redan på startpaketet.


Utbildningen gör dig till en certifierad terapeut inom intimblekning. Det får du ett diplom för efter ett godkänt prov. Läs mer om utbildningen här och anmäl dig till utbildningen redan idag, så kan du erbjuda intimblekning redan nu i vår.


19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page