top of page

Före och efter intimblekning

INTIMATE by Mika Marin är en serie högkvalitativa produkter som alla främjar processen för hudblekning på intimområdet och på andra känsliga områden. Produkternas effektivitet baserar på att hämma pigmentbildningen (tyrtosinas) i hudcellerna. Med andra ord bleker inte produkterna i dess egentliga betydelse utan förhindrar att nytt puigment ska kunna bildas. Processen kan ta tid, men för de flesta är det värt mödan då resultaten är semipermanenta.


Hur lång tid tar det att få resultat med en intimblekning med INTIMATE?

Det är naturligtvis mycket individuellt. Att uppnå ett önskat resultat tar olika tider beroende på pigmenteringsgraden och anledningen till att man fått hyperpigmentering. Sålledes är det helt individuell och inte möjligt att förutse. En tumregel är dock, att hormonella förändringar brukar gå snabbare att behandla än medfödd pigmentering.


Vad kan man förvänta sig för resultat av intimblekning med INTIMATE?

Återigen, resultaten varierar från person till person. Enligt en nyligen genomförd kundundersökning är ca 93% så nöjda med INTIMATE att de skulle rekommendera behandlingen till andra. Samtidigt måste man komma ihåg, att kojinsyran som är det verksamma ämnet i INTIMATE, inte är effektiv för ca 5% av befolkningen.

Men när man får resultat brukar de vara tillfredsställande och användarna är helt nöjda med behandlingen.


Här har du några lyckade exempel på resultat av intimblekning med INTIMATE.

* Alla resultat har uppnåtts vid ett regelbundet bruk av alla tre produkterna i INTIMATE serien: Bright Maintainer, Pink Wink Wash och Scrubit B4U*** varje natt under minst två månader samt efter en initial behandling på salong och minst en booster behandling på salong.


Hur en blekning går till, vad som krävs av dig och om du är en lämplig kandidat till intimblekning med INTIMATE, kan dui läsa mer om på sidan om intimblekning.

Vill du sätta igång och komma på en konsultation och en initial behandling på salong, kan du boka en tid med alla produkterna all inclusive här.


Vi besvarar även dina frågor, som du kan ställa oss genom vårt kontaktformulär eller genom att besöka oss på Tulegatan 9 i Sundbyberg.


Varför ska du fortsätta lida och störas av mörk pigment i underlivet när hjälpen är närmare än du tror?


Välkommen till Mika Marin Sthlm.
91 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page