Nu har vi förstärkt vårt team med en kvinnlig

behandlare. Kontakta oss för bokning/info.

Intimblekning Bleka underlivet Stockholm

INTIMBLEKNING

"Är det här det som kallas
Analblekning?"

På nätet cirkulerar det en massa myter och historier om analblekning. Folk vet inte om det är ett skämt, vandringshistorier eller något som verkligen existerar..

Det existerar och innefattar mer än analblekning. Det handlar om utjämnande av pigment på hela det delikata området och kallas för intimblekning.

INTIMBLEKNING

Varför i hela friden bleka underlivet?

Intimblekning är ursprungligen efterfrågad av stjärnorna inom vuxenunderhållningen, dansöser, modeller och andra som på något sätt blir exponerade lite mer privat. Efter att intimrakning och brasiliansk vaxning blivit standard, har fler och fler märkt, att pigmentet på de intima delarna inte alltid har den nyansen som man kanske hade önskat. Det är främst därför intimblekning har blivit populärt och håller på att bli mainstream.

Tusentals lider i onödan

Anledningarna till att nyansen kan skilja sig är många. Hormonala förändringar efter graviditet är den vanligaste orsaken till detta. Det kan också vara medfött eller orsakats av friktion eller värme. Det är viktigt att förstå, att alla människor har något mörkare pigment på de privata delarna och en liten nyansskillnad föranleder ingen blekning. Men ibland ställer dessa förändringar till så mycket besvär och obehag, att det är bättre att åtgärda dem. Tusentals och åter tusentals människor lider av detta problem i det tysta och helt i onödan. Genom Intimblekning kan de flesta återställa hyperpigmenterade områden till ursprungsnyansen eller åtminstone så nära som möjligt. ​

Fungerar det verkligen?

Många som kommer till oss har provat de flesta krämerna, som finns att beställa på nätet. Allt för ofta har det slutat med en besvikelse. Det finns flera metoder för blekning. Vi arbetar med kemisk blekning med verksamma substanser som hindrar huden att blida nytt pigment. Metoden fungerar bäst för att jämna ut pigmentansamlingar och för att ljusa upp nyanserna. Intimblekning är relativt nytt i Sverige. Det finns få salonger som utför dessa behandlingar. Delvis beror det på, att det inte är helt riskfritt eller att det fortfarande anses vara kontroversiellt.  

Innan du får genomföra en full blekning utreder vi orsakerna till förändringarna och tittar på din medicinska bakgrund. Sedan gör vi ett stresstest på salongen som visar ifall du tål medlet eller inte. Endast om du inte löper risk för allvarliga biverkningar får du genomföra en full blekning. Det är även pga dessa faktorer du måste göra besöka en hudterapeut personligen innan du kan bleka dig.

Även om de allra flesta är mycket nöjda med behandlingen, måste man ha i åtanke, att det inte finns några garantier på att du får exakt den nyansen du önskar. Kemisk blekning fungerar på ca 80-90 procent av folket. Det enda sättet att veta om det funkar just på dig är att testa. Man brukar få en fingervisning efter den första behandlingen.

Hur går blekningsprocessen till?

Allra först ska du överväga om du verkligen vill göra en blekning oxh on du har ett riktigt behov av det eller är det kanske en "skada" i ditt tankesätt? Blekning innebär nämligen en hel del risker och vissa obehagliga biverkningar kan uppstå. Av säkerhetsskäl får du bleka dig endast efter ett faktiskt besök hos en hudterapeut, som bedömer ditt behov kontra de eventuella riskerna som blekningen innebär.

Om du bedöms vara lämplig för kemisk blekning, görs ett stresstest på salongen. Därefter fortsätter du processen på egen hand hemma och förstärker effekten med några salongsblekningar. Du får då köpa medel och en exfolierande intimtvätt med dig och genomför en blekningsrutin en gång om dagen i maximalt 8 veckors tid. Det dröjer några veckor innan resultatet syns, men när det väl gör det, går det sedan fort. De flesta uppnår slutresultatet inom 6-8 veckor.

Mörk pigment i underlivet kan hjälpas!

Prislista Blekning

Konsultation & Stresstest

Boosterbehandling

Utredning vid återbesök

Komplett blekningspaket*

*Erbjudande

KOMPLETT BLEKNING inklusive ALLT

Konsultation. stresstest, hemmabehandlings creme,

Exfolierande tvätt, intimscrub och eftervårdscreme.

En boosterbehandling 2 veckor efter behandlings start rekommenderas,. 590 kr tillkommer vid en booster behandling.

Produkter separat

Bright Maintainer 3%

Pink Wink Wash exfolierande intimtvätt

Soft Kitty uitrahydrativ intimcreme

Scrub it Mekanisk Intimpeeling

60 min

45 min

45 min

Hemma

790

590

Kostnadsfri

1 990

1 990

369

149

269

195

New Project (59) (2).jpg

Varning! Bilden innehåller

full nakenhet.

Exempel på ett lyckat resultat efter blekning. Observera att resultaten är individuella och att behandlingen inte fungerar på alla. Klicka för att se bilden.

Bleka underlivet Intimblekning Stockholm resultat

FLER FRÅGOR & SVAR

Vilka områden kan blekas?

Insidan av lår, yttre blygdläppar, kring anus, under armarna, bröstvårtorna, mellangården knäna och andra riktade områden på kroppen.

Hur många behandlingar behövs det?

Det är högst individuellt. Om du kvalificerar dig till en specialbehandling hemma behöver du inte några fler besök på salongen utan fortsätter blekningen på egen hand. Om du kan få intensivbehandlingen avgörs vid konsultationen och den inledande blekningen. Det går inte att svara på telefon om du kan få behandlingen eller inte. Normalbehandling varierar mellan 3 och 10 återbvesök.

Hur länge håller det?

Kemisk blekning med vår metod brukar ge så kallad semipermanent resultat. Det innebär, att för att bibehålla resultatet krävs inte någon fortsatt användning utan det räcker med en uderhållande intimcreme, som du hittar i vår egen produktserie INTIMATE.​

Vem kan eller får bleka sig?

Till att börja med måste du vara över 18 år. Hudläkare avråder från hudblekning då det finns för lite forskning på området och det finns många produkter på marknaden som visserligen fungerar, men är osäkra och kan vara cancerframkallande. Innan du får genomföra en inledande blekning måste du svara på en del frågor om din medicinska bakgrund och ta del av viktig information. Tillhör du någon av riskgrupperna eller om anledningen till pigmentskillnaderna  gör att blekningen är troligtvis verkningslös, genomför vi ingen blekning på dig. Vi listar inte anledningarna till avslag här för att du som vill bleka dig ska svararärligt på hälsoundersökningen. Om du får bleka dig, är du själv ensam ansvarig för blekningens alla följder likaså de negativa som de positiva.

Vilka risker finns det?

Blekning är en medicinsk behandling. Liksom alla medicinska behandlingar kan vissa biverkningar uppstå. Du behöver inte drabbas av några biverkningar, men följande biverkningar har rapporterats i samband med en kemisk blekning:

  • Blekning kan försvåra dig att bli gravid eller orsaka missbildningar för fostret om du blir gravid under blekningsperioden.

  • Att bleka sig under graviditet orsakar troligtvis missbildningar för fostret eller kan orsaka missfall.

  • Man kan drabbas av  en allergisk reaktion som kan yttra sig med känslig hud, rodnad, irritation, klåda, utslag, svullnad, etc.

  • Fortsatt blekning trots indikation om biverkningar kan leda till kontaktdermatit och andra allvarliga hudsjukdomar.

  • Blekningsprodukter kan orsaka hormonstörningar som rubbningar i menscykeln eller att män utvecklar "mantits". Det är dock sällsynt.

  • Det saknas tillräckligt med forskning om sambandet mellan intimblekning och cancer, det är därför hudläkare avråder från hudblekning.

  • Även om du inte tillhör någon av riskgrupperna, kan hudirritation förekomma.

  • Din hud kommer sannolikt exfoliera på det behandlade området. Det är normalt.

  • Din hud kommer att behöva att smörjas med fuktighetskräm nder behandlingen.

  • Du är själv ansvarig för blekningens eventuella följder.

image (7) (1).jpg

Hur ljust kan det bli?

Det är dess värre en del människor, som inte reagerar på kemisk blekning eller får mycket svaga resultat. På dem som det funkar på brukar man nå förväntade resultat. Det är ändå viktigt att ha realistiska förväntningar och förstå, att alla har mörkare pigment i underlivet. I teorin finns inga begränsningar på hur blek man kan bli (förutsatt att det fungerar), men eftersom man får bleka sig begränsat p.g.a riskerna så måste man stanna där man uppnått gränsen. 

image (6) (1).jpg
Intimblekning bleka huden under armarna stockholm
image (8) (1).jpg

Vad innehåller blekningen?

Den blekande ingrediensen i salongsbehandlingen heter kojinsyredipalmitat. Det är ingrediensen som tränger in i epidermis för att göra en djupblekning. Utöver det innehåller blekningsmedlet lite väteperoxid för de yttre hudcellernas blekning. Övriga ingredienser är C-vitamin, A-vitamin, Organisk svavel, gurkmeja, papayaextrakt, bindemedel, parfym och konserveringsmedel. Är man allergisk för något av ingredienserna bör man avstå från blekningen.

Vad händer med håret?

För bästa resultat rekommenderar vi, att du är vaxad eller rakad när du gör behandlingen Blekningen påverkar inte håret, men hår på området kan ge ett ojämnt resultat.

Gör det ont?

Inte det minsta. Det känns ungefär som en hårblekning. Med andra ord i normalfallet kan det sticka eller klia lite, vissa upplever att området som bleks blir varmt. Dessa känningar är normala, men skulle det göra ont eller svida, måste behandlingen avbrytas. Därför är det viktigt att du vid första blekningen är mycket  uppmärksam på just smärta och sveda.

Kan jag få en kvinnlig terapeut?

Ja. Vi har kvinnlig personal som är utbildad av vår Intimate Academy. Som standard föreslår vårt bokningssystem Mika Marin som terapeut. Vill du ha en kvinnlig terapeut istället, väljer du antingen Patricia Siriphokhanontson eller Susanne Landberg i menyn.

Om det blir för ljust?

Det är så gott som omöjligt. De flesta önskar att blekningen skedde snabbare och att den var effektivare. Men vi kan inte ändra naturens lagar.

Hur går det till?

Ungefär som en vaxning. Du tar av dig och lägger eller ställer dig på en behandlingsbänk och efter en desinficering får du en blekningskräm över området som ska blekas. Denna creme är extra stark och fungerar som en stresstest för att se om du tål medlet  Testet tar ca 15 minuter att genomföra.

Därefter rengör vi området och lägger på en efterbehandlande creme som fortsätter blekningen ca 4 timmar efteråt och samtidigt lugnar den huden efter påfrestningen.

Om allting går bra instruerar vi dig hur du går tillväga hemma.

Kan man få komplikationer efteråt?

Får man problem, brukar det visa sig redan under den första behandlingen. En av 10.000 får en allergisk reaktion som kräver behandling. Med andra ord risken finns, men den är liten, men den finns.

Om det inte funkar, är behandlingen gratis då?​

Tyvärr är det en del av människor vars hud vägrar att blekas. Huruvida du tillhör dem eller inte vet vi endast genom att prova oss fram. Eftersom jag ändå har använt både produkten och min tid så måste du betala för de genomförda behandlingarna, oftast bara en gång. Det finns ingen returrätt för blekmedlet man köper hem, därför vill jag att du gör den första blekningen hos mig.