google-site-verification=JsUJm2BKBABxSA_XIqPJ5xgzJiW6J6iXnk29Hz7HrGI
top of page
Intimblekning Bleka underlivet Stockholm

INTIMBLEKNING

Hudblekning, analblekning, intimblekning, bleka rumpan i Sumpan... ett känt barn har många namn. Oavsett etikett så finns det en beprövad behandling för en jämnare hudton både i hela underlivet och på andra delar av kroppen.

Vi är den ledande aktören i Norden inom detta område och behandlar varje år hundratals kvinnor och män. Ämnet är inte tabubelagt hos oss utan en del av vår vardag. Därför kan du känna, att hos oss är du i säkra händer. Vi vet vad vi gör och kan med stor säkerhet hjälpa dig som lider av hyperpigmentering. 

Lid inte i det tysta utan ta steget tillbaka till en tillvaro med en bättre livskvalitet och ett gott självförtroende.

INTIMBLEKNING

Varför i hela friden bleka underlivet?

Det kan kanske verka överdrivet fåfängt att vilja bleka huden i underlivet. Och sanningen är att den moderna behandlingen har sitt ursprung i efterfrågan från stjärnorna inom vuxen underhållning, dansöser, modeller och idrottare som på något sätt blir mer exponerade offentligt. Idag är den mest typiska kunden till oss en tvåbarnsmamma som efter hormonala förändringar har fått en helt ny hudton i underlivet. Många som kommer till oss upplever förändringarna så jobbiga att det stör det vardagliga livet. De kanske inte längre vill gå på badhus eller till och med avstår från att ha sex med sin partner. Hyperpigmentering kan vara ett verkligt problem och allt för ofta har försöken till förbättring slutat med ännu en besvikelse.

Varför blir vissa mörkare en trappa ner?

Anledningar till pigmentförändringar är många och skiljer sig från person till person. Epidermal pigmentering, dvs pigmentering som ligger på hudytan beror ofta på hormonala förändringar efter graviditet eller uppstår vid klimakteriet. Det kan också orsakas av friktion och värme, övervikt, snabb viktnedgång eller en tillförd trauma såsom användning av hårborttagningsmedel och andra kemiska produkter eller ett överdrivet solande. Dermal pigmentering ligger längre ner i huden och är oftast medfödd. Man kan också lida av båda två samtidigt. Gemensamt är, att tusentals lider ensamma i tysthet. Man pratar inte om ämnet, men försöker ändå desperat hitta en lösning på problemet.

Det är viktigt att förstå, att det är en av naturens tråkiga fakta, att vi alla är något mörkare på intima områden. En liten nyansskillnad föranleder alltså inte en blekning. Har du inte ens tänkt på saken innan, är det antagligen inget problem för dig heller. Men är det något som stör dig, är det skönt att veta, att fungerande hjälp finns. Genom intimblekning kan de flesta återställa de pigmenterade områden till ursprungsnyansen eller åtminstone så nära som möjligt - säkert och ofta permanent.

Varför de flesta krämerna inte fungerar?

Många som kommer till oss har provat olika produkter, som finns att beställa på nätet. Några av dem fungerar, vissa till och med mycket bra. Problemet kommer dock oftast tillbaka så snart du slutar använda produkterna. Många av produkterna stoltserar med att ha endast naturliga ingredienser. Här kommer en news flash: Alla vid blekning använda agenter är naturliga. Vissa är bara starkare än andra och man ska veta vilka som fungerar bäst. Pigmentet på intimområdet sitter hårt, den har en uppgift att skydda våra reproduktiva organ mot solens skadliga strålar och evolutionen släpar ju efter med att inte ha förstått att vi numera har faktiskt kläder på oss. Så vi måste utgå från vad vi har, hur kommer kroppen att reagera och vad som löser problemet utan att ställa till det för oss själva.

Intimblekning i Sverige

I Sverige kan man inte ta upp intimblekning som ett samtalsämne vid fikabordet - jösses! Det är ju vår falska blygsamhet som gjort att behandlingen också är relativt ny här och att det finns få salonger som kan detta. Vi är den ledande salongen inom området i hela Norden och vår skola Intimate Academy har den enda certifierade utbildningen i landet inom intimblekning. Bor du någon annanstans i landet, kontakta oss för att få reda på var den dig närmaste certifierade salongen ligger. Vi söker också nya salonger som vill börja jobba med detta, det kan du läsa mer om här.

Måste man göra behandlingen på en salong?

Nej, men endast hemmabehandling ger långsammare resultat och kan inte stärkas med boosterbehandlingar och nanoljuset som finns på salongerna. Våra kundundersökningar visar också, att ca 90% av kunderna som påbörjat sin behandling på salongen är nöjda eller mycket nöjda med resultatet, medan samma nöjdhetsprocent ligger på ca 83% bland kunder som gjort behandlingen helt och hållet hemma. Nästan all övrig info på denna sida handlar om salongsbehandlingen. Om du endast är intresserad av en hemmabehandling, kan du läsa mer om hur det går till i vår webbshop där du också kan beställa hem produkterna.

Hur går en behandling till?

Allra först bör du överväga om du verkligen behöver göra en behandling. Som vid alla behandlingar, kan vissa biverkningar uppstå, även om de flesta inte få några. Du kan läsa mer av dessa längre fram.

Salongsbehandlingen börjar alltid med en hälsodeklaration och konsultation där utreder för både din och vår säkerhet orsakerna till förändringarna och blickar ut på din medicinska historik. Sedan gör vi ett stresstest som en initialbehandling. Den kommer att visa ifall du tål medlet eller inte. Om du inte löper en risk för några biverkningar får du påbörja en full blekning. Du måste vara minst 18 år. Även om de flesta är nöjda med behandlingen, måste man ha i åtanke, att det inte finns några garantier på att du får exakt den nyansen du är ute efter. Resultaten är individuella och hänger ihop med orsakerna. Du måste också förvissa dig om att intimblekning tar tid, ibland flera månader.

Efter ditt första besök på salongen (stresstest och initial behandling) fortsätter du behandlingen hemma varje natt under en viss tid. Du stärker resultaten med några boosters på salongen under tiden. På salongen använder vi även ett starkt nanoljus under behandlingen som både stärker resultatet och samtidigt behandlar underlivet antibakteriellt. Det tar normalt mellan 4 och 14 veckor att uppnå ett slutresultat. Även här är det väldigt individuellt.

Mörk pigment i underlivet kan hjälpas!

Prislista Blekning

60 min

45 min

45 min

45 min

1 995

650

Gratis

925

All inclusive*

Boosterbehandling**

Utredning vid återbesök

Endast konsultation

*Erbjudande

KOMPLETT BLEKNING inklusive ALLT

Konsultation. stresstest, hemmabehandlingscreme,

exfolierande tvätt, eftervårdscreme och intimscrub.

** En boosterbehandling cirka två veckor efter behandlingsstart rekommenderas. Därefter kan boosters göras efter enskilda behov.

Produkter separat

Bright Maintainer 3% Blekande nattkräm

Pink Wink Wash Exfolierande intimtvätt

Soft Kitty Ultrahydrativ intimkräm

Scrub it Mekanisk intimpeeling

1 995

465

165

295

215

New Project (59) (2).jpg
Bleka underlivet Intimblekning Stockholm resultat

Exempel på ett lyckat resultat efter blekning. Observera att resultaten är individuella och att behandlingen inte fungerar på alla. Klicka för att se bilden.

Varning! Bilden innehåller

full nakenhet.

intimblekning nanoljus

Har du varit på behandling hos oss eller beställt våra

behanbdlingprodukter? Delta vår undersökning!

KLICKA HÄR

FLER FRÅGOR & SVAR

Gör det ont?

Inte det minsta. Det känns ungefär som en hårblekning. Med andra ord i normalfallet kan det sticka eller klia lite, vissa upplever att området som bleks blir varmt. Dessa känningar är normala, men skulle det göra ont eller svida, måste behandlingen avbrytas. Därför är det viktigt att du vid första blekningen är mycket  uppmärksam på just smärta och sveda.

Hur länge håller det?

Kemisk blekning med vår metod brukar ge så kallad semipermanent resultat. Det innebär, att för att bibehålla resultatet krävs inte någon fortsatt användning utan det räcker med en uderhållande intimcreme, som du hittar i vår egen produktserie INTIMATE.​

Vilka områden kan blekas?

Insidan av lår, yttre blygdläppar, kring anus, under armarna, bröstvårtorna, mellangården knäna och andra riktade områden på kroppen. Man ska inte bleka sig närmare än 2 cm från ögonen.

Hur vet jag om jag får bleka mig?

Till att börja med måste du vara över 18 år. Hudläkare avråder generellt från hudblekning då det finns för lite forskning på området och det finns många produkter på marknaden som visserligen fungerar, men är osäkra och kan vara cancerframkallande. Innan du får genomföra en inledande blekning måste du svara på en del frågor om din medicinska bakgrund och ta del av viktig information. Tillhör du någon av riskgrupperna eller om anledningen till pigmentskillnaderna  gör att blekningen är troligtvis verkningslös, genomför vi ingen blekning på dig. Vi listar inte anledningarna till avslag här för att du som vill bleka dig ska svararärligt på hälsoundersökningen. Om du får bleka dig, är du själv ensam ansvarig för blekningens alla följder likaså de negativa som de positiva.

Vilka risker och biverkningar finns det?

Blekning är en medicinsk behandling. Liksom alla medicinska behandlingar kan vissa biverkningar uppstå. Du behöver inte drabbas av några biverkningar, men följande biverkningar har rapporterats i samband med en kemisk blekning: Blekning kan försvåra dig att bli gravid eller orsaka missbildningar för fostret om du blir gravid under blekningsperioden. Att bleka sig under graviditet orsakar troligtvis missbildningar för fostret eller kan orsaka missfall. Man kan drabbas av  en allergisk reaktion som kan yttra sig med känslig hud, rodnad, irritation, klåda, utslag, svullnad, etc. Fortsatt blekning trots indikation om biverkningar kan leda till kontaktdermatit och andra allvarliga hudsjukdomar. Blekningsprodukter kan orsaka hormonstörningar som rubbningar i menscykeln. Det saknas tillräckligt med forskning om sambandet mellan intimblekning och cancer. Inga påvisade fall av cancer har dock upptäckts i samband med blekningen. Dock avråder många hudläkare från att bleka huden över huvud taget. Även om du inte tillhör någon av riskgrupperna, kan hudirritation förekomma. Din hud kommer sannolikt exfoliera på det behandlade området. Det är normalt och ska promotas. Din hud kommer att behöva att smörjas med fuktighetskräm under behandlingen. Du är själv ansvarig för blekningens eventuella följder.

Vad innehåller blekningen?

Den blekande ingrediensen i salongsbehandlingen heter kojinsyredipalmitat. Det är ingrediensen som tränger in i epidermis för att göra en djupblekning. Utöver det innehåller blekningsmedlet lite väteperoxid för de yttre hudcellernas blekning. Övriga ingredienser är C-vitamin, A-vitamin, Organisk svavel, gurkmeja, papayaextrakt, bindemedel, parfym och konserveringsmedel. Är man allergisk för något av ingredienserna bör man avstå från blekningen.

Hur många behandlingar behövs det?

Det är högst individuellt. Om du kvalificerar dig till en specialbehandling hemma behöver du inte några fler besök på salongen utan fortsätter blekningen på egen hand. Om du kan få intensivbehandlingen avgörs vid konsultationen och den inledande blekningen. Det går inte att svara på telefon om du kan få behandlingen eller inte. Normalbehandling varierar mellan 3 och 10 återbvesök.

Vad händer med håret?

För bästa resultat rekommenderar vi, att du är vaxad eller rakad när du gör behandlingen Blekningen påverkar inte håret, men hår på området kan ge ett ojämnt resultat.

Hur går det till rent praktiskt?

Ungefär som en vaxning. Du tar av dig och lägger eller ställer dig på en behandlingsbänk och efter en desinficering får du en blekningskräm över området som ska blekas. Denna creme är extra stark och fungerar som en stresstest för att se om du tål medlet  Testet tar ca 15 minuter att genomföra. Under proceduren får du en nanoljuslampa över området för att förstärka effekten. Därefter rengör vi området och lägger på en efterbehandlande creme som fortsätter blekningen ca 4 timmar efteråt och samtidigt lugnar den huden efter påfrestningen. Om allting går bra instruerar vi dig hur du går tillväga hemma.

Kan jag få en kvinnlig behandlare?

Ja. Vi har kvinnlig personal som är utbildad av vår Intimate Academy. Som standard föreslår vårt bokningssystem Mika Marin som terapeut. Vill du ha en kvinnlig terapeut istället, väljer du antingen Patricia Siriphokhanontson eller Susanne Landberg i menyn.

Kan komplikationer uppstå efteråt?

Får man problem, brukar det visa sig redan under den första behandlingen. En av 10.000 får en allergisk reaktion som kräver behandling. Med andra ord risken finns, men den är liten, men den finns.

Om det inte funkar, är behandlingen gratis då?​

Tyvärr är det en del av människor vars hud vägrar att blekas. Huruvida du tillhör dem eller inte vet vi endast genom att prova oss fram. Eftersom jag ändå har använt både produkten och min tid så måste du betala för de genomförda behandlingarna, oftast bara en gång. Det finns ingen returrätt för blekmedlet man köper hem, därför vill jag att du gör den första blekningen hos mig.

Intimblekning bleka huden under armarna stockholm
bottom of page