top of page

FILLERS UTAN NÅL

Fillers utan nålar görs med en ny teknik, som istället för en injektionsnål använder en s.k. Hyaluronpenna. Det är ett nålfritt system som för hyaluronsyra under huden med hjälp av lufttryck som skjuter in vätskan i en hastighet om 850 m/sek. och är således en behandling utan vare sig kniv eller injektioner.

Med hjälp av Hyaluronpennan kan man nu gå in i huden med riktiga fillers helt utan nål. Skillnaden med Hyaluronpennan och injektionerna är att med Hyaluronpennan kan man använda max 25 mg/g korslänkade fillers som också går från epidermis till dermis, medan vid injektion kan man använda något högre koncentration av hyaluronsyra direkt i de två översta hudlager.

Denna teknik kan användas för exempelvis ökad volym av läppar, linjer runt munnen, bekymmersrynkan mellan ögonbryn, naso-labiala veck vid näsa och mun, kråksparkar vid ögonen och vid mesoterapi. Behandlingen passar utomordentligt bra för kunder med nål- och sprutfobi eller kunder som upplever injektionerna smärtsamma.

Fillers med Hyaluronpenna har en hållbarhet på 3-6 månader på läppar och upp till 10 månader på andra områden. Livsstil och ämnesomsättning påverkar hållbarheten individuellt.

FILLERS UTAN NÅL
volym på läppar

Volym på läppar

nasolabiala veck före och efter

Naso-labiala veck

bekymmersrynka före och efter

Bekymmersrynkan

mesoterapi före och efter

MESOTERAPI UTAN NÅL

Mesoterapi är en effektiv anti-age behandling som tillför huden multivitaliserande näringsämnen och hyaluronsyra. Nästintill alla märker skillnad redan efter första behandlingen. Hudtonen klarnar och huden återfuktas på djupet, vilket jämnar ner ålderstecken och ger ett fint glow. För optimalt resultat rekommenderar vi en djuprengöring och mekanisk peeling innan för ett maximerat upptag. 

Traditionell mesoterapi med nålar kan vara smärtsam och lämna blåmärken. Med pennmetoden finns inte dessa risker. Injektionsvätskan påförs med lufttryck i det översta hudlagret epidermis. Ämnena tas sedan upp av hudens alla tre hudlager där behandlingen både återfuktar, förbättrar hudens struktur, stimulerar cellförnyelsen och för förslappade hudceller närmare varandra vilket resulterar i ett lyft utseende.

Mesoserumet innehåller 13 mineraler som boostar cellaktiviteten och strukturerar vävnad, 10 vitaminer varav speciellt vitamin B som reglerar den biologiska metabolismen, 3 peptider som motverkar hudens ålderstecken, 21 aminosyror som reparerar skadad vävnad och stärker proteiner samt hyaluronsyra (8mg/ml) som förbättrar hudens fuktbalans och har en utslätande effekt på linjer och rynkor.

 

Bäst resultat får man med en kur av tre behandlingar som görs en gång i veckan.

För att bibehålla resultatet behöver man en ny behandling var fjärde månad. 

PRISER

Volym på läppar

Bekymmersrynka

Naso-labiala veck 

Kråksparkar

 

Mesoterapi enstaka per område

Mesokur 3 behandlingar

Övre

Båda

Ytlig

Djup

Ytliga

Djupa

Ytliga

Djupa

 

1.000

1.900

1.500

2.800

1.900

3.500

1.700

3.200

 

1.500

3.000

Boka

Boka

Boka

Boka

 

Boka

 

Boka

Boka

Stylage

Vi använder fillers från Stylage, som betraktas av många som det bästa och mest högkvalitativa märket.

Rynkornas djup avgörs av antalet doser som går åt för ett tillfredsställande resultat.

bottom of page