top of page

Den ultimata listan av anledningar till brazilian och manzilian vaxning eller laser

Det finns fler än 10 goda skäl till att göra en brazilian eller brozilian,

amen här är 10 i topp.


I och med intimrakning, vaxning och laser hade vi nästan helt utrotat dessa obehagliga parasiterna i Europa för några år sedan. För två år sedan gjorde dessa små djur dock en comeback i och med dåvarande modet med buske. Hur som. den som inget hår har får inte heller sådana här oönskade besökare.


När du rakar dig börjar håret växa tillbaka efter 20 minuter. Det är en ganska korat tid. Stubbet är trubbigt och känns som en kaktus. Efter en brazilian är utväxten tillbaka först efter några veckor och den är mjuk.


Det är en vanlig missuppfattning att vaxning och laser är båda dyra behandlingar. Rakning är nämligen inte heller särskilt billigt - speciellt om du inte vill riskera en massa bieffekter och väljer en hyvel av bättre kaliber. Men även om du rakar dig med billiga alternativ. Rakning måste ju upprepas närmast dagligen medan vaxning endast en gång i månaden och permanent hårborttagning med laser tar ju slut när du är hårfri och därefter behöver du aldrig tänka på kroppsbehåring längre. Bara en sån sak. Dessutom har priserna på laser sjunkit dramatiskt under de senaste åren. Så tidsbesparing är ju uppenbar, men om du räknar på kostnaden så lovar jag att du blir förvånad.


Röda prickar som kliar, ser fula ut och kan inflammeras och bli riktigt nasty. Det är vad de flesta av oss har någon gång fått uppleva efter att man rakat sig med en trubbig, gammal eller kanske en lånad rakhyvel. Ibland behövs inte det heller någon orsak till dessa, de bara dyker upp. Med rakning ja, men aldrig efter att du genomfört en laser hårborttagning och mycket sällan om du vaxar dig. Dessa små illvilliga jävlar kliar och får oss framstå som om vi hade underlivet fullt av parasiter. Det här är nummer ett anledning till många som väljer vaxning eller laser.


After work som blev en kväll på nattklubben och du träffar någon mycket intressant. Du hade gärna bjudit hem denne, men så kom du på att du ser ut som sju svåra år där nere då du har glömt raka dig och dessutom har du på dig de fulaste underkläderna du äger. Så det blev inget. Well, underkläderna kan vi inte hjälpa. Har du en dålig smak, så har du. Men vaxar du eller lasrrar du dig så har du ytterligare ett bekymmer mindre och kan njuta av livet som var och en av oss sig bör.


Men vaxning gör ont, säger du. Ja.. det kanske stämmer om du går till Salong Anna-Karin i ditt kvarter. Men kommer du till oss på Mika Marin Sthlm så kan vi erbjuda dig lokalbedövning med lidokain i sjukhusstyrka. Och det är ingen spruta, det skulle ju göra lika ont som själva vaxningen. Det är samma spray som används vid exempelvis halsoperationer och gastroskopier på sjukhus. Så potent är den och reducerar smärtan ner till ca 30 procent. Välkommen, säger vi.


Speciellt efter en intimvaxning brukar man känna sig lite extra flörtig när man vet att man ser snygg och neat ut både på insidan och utsidan. Det ger dig självförtroende som man inte alltid har med sig, särskilt inte när busken tittar fram och alla hyvlar du har hemma är använda till sina yttersta. Vid vaxning känner man sig säker och det ger en utstrålning som heter duga. Du känner dig och ÄR attraktiv efter en behandling.


Vilken kille kan säga, att han aldrig har ösnkat sig en större penis eller använt sig vissa knep för att få sin penis se lite större ut? Ingen. Och säger någon det så är det med 99% säkerhet en lögn. En vaxad eller lasrad penis ser faktiskt automatiskt större ut än en orakad sådan. Om man dessutom lämnar lite hår kvar ovan penisen, så kan vi utforma det kvarvarande håret så att det ger ännu större synvilla och får en snopp att se ut som en lem. Tjejer kan notera (även killar såklart) att en hårfri fiffi ser fräschare och renare ut än en som är täckt med hår (ofta med en variation av färger och nyanser dessutom).


Det har hänt oss alla, speciellt när vi gått kommando. Att könshåret fastnat i dragkedjan och det kan ingen påstå vara en trevlig upplevelse. Men vaxar du dig regelbundet eller har genomfört en permanent hårborttagning har du eliminerat även alla risker för detta. Finns det inget hår därnere så kan du utan bekymmer gå till och med utan underkläder och dra upp gylfen utan att tänka på eventuella stån som kanske fastnar.


Och sista, men inte den minsta anledningen: är otrevlitga odörer som försvinner ofta när man avlägsnar håret. Håret har nämligen en förmåga att samla lukter. Vi äldre minns hur håret luktade efter en kväll på krogen på den tiden det var tillåtet att röka på restauranger. Så är det med underlivet också - både fram och bak. Håret samlar lukter. Och det luktar naturligtvis mindre eller inte alls om det inte finns något hår som kan samla lukter där nere. Dessutom svettas du mindre när håret inte finns där för att värma upp ditt underliv. Detta kan kokas ner till ett ord: FRÄSCHÖR. Det är vad man får när man vaxar eller lasrar sig.


Det är de 10 vanligaste orsakerna till att folk vaxar eller lasrar sig. Finner du dessa som legitima? Eller kämpar du för könshårets rättigheter att få existera? Valet är ditt, men om du vill ha hjälp med att ta bort ditt, då ska du komma till oss och så löser vi det - snabbt, smärtfritt och professionellt - till och med permanent om du så vill. Välkommen.
28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page