top of page

Cleopatra ritualen - Sommarens skönhetsdeal

Cleopatra var den sista faraon som styrde Egypten. Hon charmade nästintill alla män och kvinnor i sin väg med sin vida kända skönhet. Hon anses vara den vackraste kvinnan i världshistorien, som också kunde använda sin skönhet till sin fördel. Ändå levde hon i Egypten där den skoningslösa solen gassar på 365 dagar om året. Borde inte hon varit en gammal och skrynklig gumma, egentligen?Visste väl vad hon gjorde

Svaret är ju såklart ja. En vanlig kvinna av pack hade sett gammal ut långt före Cleopatra. Men Cleopatra hade tillgång till det allra senaste inom skönhetsvetenskapen och hon visste mycket väl vad som höll henne ung och vacker. Hon kunde anpassa sin hudvård till sommar och sol. Det är en konst i sig, bara den.


Vi går nu i Cleopatras fotspåtr genom att vi har tagit fram en lyxig behandling anpassad till sommartider och att solen skiner för fullt. Behandlingen heter Cleopatra Ritualen och den består av fem följande delar:


Djup maskinell rengöring av huden

Vi använder koreanska rengöriungsprodukter, som är den senaste treden inom skönhet. K-Beauty deep cleansing foam är en effektiv men skonsam produkt vi använder tillsammans med vår maskinella ansiktsmasserande borste. Varje por töms på orenheter och denna del avslutas med en skön, varm handduk.


PRX T-33

Sedan gör vi den enda kemiska peelingen som är anpassad till sommartider, nämigen PRX T-33. Den är för övrigt den allra populäraste peelingen just nu. Den gör vi i upp till tre appliceringar beroende på hur mycekt din hud tål. PRX T-33 har fyra huvudeffekter: Den ger en omedelbart lyft till huden genom att strama åt, den jämnar pigment och skyddar huden mot solens strålar, den ger extra glow som kommer att märkas och exfolierar alla döda hudceller genererandes en ökad kollagenproduktion.


Revitaliserande ansiktsmask

För att lugna ner din hud efter peelingen och för att ge den styrka och boost får du sedan en ansiktsmask med en massa godsaker som aminosyror, antioxidanter, vitaminer och peptider.


Koreansk beautyserum med nanoljus

Efter masken applicerar vi mycket effektiva koreanska droppar av skönhetsserum på huden och masserar in den. Sedan får du koppla av med en nanoljusmask i några minuter. Den kan vi ställa på den frekvens/ändamål som du önskar: anti ageing, water locking, oljesekretsbalansering eller pigmentutjämning.


Stärkande serum med Gua Sha ansiktmassage

Vi avslutar behandlingen med ett stärkande serum, som vi masserar in med åtstramande Gua Sha ansiktsmassage. Gua Sha görs med stenar som rosenkvarts och jade. Massagestilen ger ett märkbart lyft och väcker din hur till liv igen.


Cleopatra Ritualen är 70 minuter av ren lyx då allting handlar om ditt välbefinnande. Det är du värd. Under sommatren erbjuder vi denna behandling dessutom till halva priset. Just nu endast 995 kronor, så passa på och boka en Cleopatra Ritual nu. Det kan du göra genom denna länk.


3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page