wigs.jpg

HJÄLPMEDEL & PRODUKTER

På denna sida kan du shoppa säkra hjälpmedel och produkter anpassade för wigs.

Vi tillhandahåller inget lager med dessa produkter. De skickas direkt från tillverkaren till dig. Därför kan leveranstiden vara längre, ibland upp till fyra veckor beroende på varifrån produkterna skickas. Beställer du flera produkter kan de komma i olika försändelser.

Frakt tillkommer med en flat rate om 85 kronor, men beställer du produkterna tillsammans med en peruk tillkommer det ingen frakt om beställningens värde överstiger 500 kr.

Dessa produkter är testade av oss och vi vet att de fungerar bra med wigs.

image (2).jpg

En perukhållare av styrox anpassad för kvinnors huvudform och storlek. Lätt att nåla peruken på plats. Hållbar och lätt monterat på en pinne.

Levereranstid ca 2 veckor.

 

249kr

Wigstock för kvinnor

Wigstock för män

En perukhållare av styrox anpassad för mäns huvudform och storlek. Lätt att nåla peruken på plats. Hållbar och lätt monterat på en pinne.

Levereranstid ca 2 veckor.

 

249kr

image (3).jpg
image (10).jpg

Stay On Undernät

Nät att ha under peruken för att hålla den på plats och för att förhindra att ens eget hår träder fram underifrån. Gjort av nylon som andas.

Levereranstid ca 2 veckor.

49kr

image (9).jpg

Lim, Remover & Stripe

Peruklim och borttagning samt en remsa som fäster sig på undernätet eller håret och på peruken och håller den på plats.

Levereranstid ca 3 veckor.

 

249kr

image (4).jpg

Detangeling Kam

Perukkam som lätt löser upp hårknutar. Perfekt att använda efter tvätt och vid styling. Denna modell passar för kort och medellångt hår.

Levereranstid ca 3 veckor.

99kr

image (6).jpg

Perukborste som rätar ut fibrerna och ger således en fin och vacker finish och glans till en syntetperuk. Passar för alla syntetperuker.

Levereranstid ca 3 veckor.

149kr

Beautyfying Borste

image (5).jpg

Detangeling Kam

Perukkam som lätt löser upp hårknutar i en lång och lockig eller vågig syntetperuk. Långa metallpiggar förhindrar slitage.

Levereranstid ca 3 veckor.

199kr

image (7).jpg

Glans & Repair Spray

Kan användas som hjälpmedel vid uypplösning av knutar och som en perfekt finish efter stylingen. Ger glans och reparerar fibrer.

Levereranstid ca 3 veckor.

199kr

image (8).jpg

Hårspray för Wigs

En vattenlöslig hårspray av märket Kolai. som inte skadar fibrerna i peruken och är skonsam även mot äkta hår. Kan borstas av.

Levereranstid ca 2 veckor.

129kr

image (12).jpg

En frostad förvaringspåse av specialtillverkad plast som andas lätt. Håller perukfibrerna fräscha när du inte använder din wig.

Levereranstid ca 3 veckor.

29kr

Förvaringspåse

image (11).jpg

Reseförvaringskit

Ett set i tre delar anpassade för olika storlekar. Hindrar att din wig plattas till eller kläms när du är på resande fot. Håller t.o.m. stylingen intakt.

Levereranstid ca 4 veckor.

449kr

KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA I VÅR WEBBSHOP

Vi endast förmedlar dessa produkter som vi känner till och kan rekommendera. Vi har därför inget lager av dessa produkter. Varorna skickas direkt från tillverkaren och har  en längre leveranstid, som kan variera. Vid beställning av flera produkter kan dessa levereras separat. Dessa produkter har inte heller någon returrätt i annat fall än om du har fått en skadad vara.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar på färg och dylikt, som ligger bortom vårt inflytande samt för att varan kan vara tillfälligt  slut hos tillverkaren. I ett sådant fall utfärdas en retur på betalningen till ditt kort eller du får en motsvarande vara med samma eller högre pris.