top of page

KLINIKTANDBLEKNING

POST-TREATMENT COLOUR CORRECTOR
"SILVERSHAMPO FÖR TÄNDER"

Välkommen till produktpremiären av nya

Keep Smiling Post-treatment Color Corrector

som gör tänderna precis samma som silvershampo gör för håret. Den eliminerar gula toner och bibehåller en strålande vit nyans.

Merförsäljning är ordet.

FÖRBESTÄLL NU MED RABATT - BETALA EFTER LEVERANS

Vi lancerar denna produkt i början av augusti och kör då en omfattande kampanj på Instagram, Facebook och TikTok.

Säkra din merförsäljning och förbeställ nu - betala på faktura* först efter att du fått hem produkterna.

10% EARLY BIRD RABATT

vid alla orders över 50 flaskor

* Faktura medges efter en sedvanlig kreditkontroll. Vid en nekad kredit kan rabatten erhållas via kortbetalning på vår webbshop. Förbeställningar är bindande.

INSTRUKTION Dosera två pumpningar av produkten på tandborsten och borsta tänderna som vanligt i två minuter. Skölj munnen med kallt vatten. Använd en gång om dagen i två veckor efter en tandblekning och därefter vid behov. 

!! Användning av denna produkt skall inte ersätta tandborstning med fluortandkräm utan är ett tillägg i din vanliga tandvårdsrutin. 

OBSERVERA Svälj inte, spotta ut. Undvik att produkt hamnar i ögonen, Denna produkt är avsedd för vuxna och skall inte användas av personer under 16 år. Använd inte produkten om du har karies eller annan tandproblematik.

INGREDIENSER Glycerine, Aqua, Sorbitol, Hydrated silica, Xylitol, Polysorbate 80, Cellulose gum, Mentha piperita oil, Phenoxyethanol, Sucralose, Tetrasodium pyro-phosphate, Cl17200/D&C red 33, Cl42090/FD&C blue 1, Ethylhexyglycerine

Vill du veta först om nyheter inom utrustning, produkter och kurser,

signa upp till vårt nyhetsbrev:

Tack för din sign-up!

image (23).jpg

PRE ORDER PRISER

500 PACK
100 PACK
50 PACK
10 PACK

69.-/st.
75.-/st.
77.-/st.
80.-/st.

-10%
-10%
-10%

 

= 62,10 /st.
= 67,50 /st.
= 69,30 /st.

 


tot. 31 050

tot. 6 750.

tot. 3 465

tot, 800

Rekommenderat utpris 195 kr.

Inköpspriserna uppges exklusive moms och leverans.

Keep Smiling distribueras i Skandinavien av Mika Marin Academy,

PRE-ORDER KEEP SMILING POST-TREATMENT COLOUR CORRECTOR
Välj antal / förpackning

Moms 25% och leveranskostnad enligt Postnords tariffer tillkommer.

 

VILLKOR Detta är en förbeställning på en vara som kommer att levereras till beställaren under augusti månad 2024. Förbeställningen är bindande för köparen. Som köpare godkänner du, att säljaren tar en kreditupplysning på företaget. Om upplysningen är utan anmärkningar betalas denna beställning mot faktura i samband med leveransen, betalningsvillkor 10 dagar netto, sedvanliga fakturavillkor gäller. Vid en upplysning med anmärkningar kan beställningen betalas i förskott med kredit eller betalkort. I dessa fall skickar vi dig en betallänk. Moms 25% tillkommer till alla priser. Leveransavgift enligt Postnords tariffer tillkommer. Leverans sker till företagets adress. Vid misslyckad leverans kontaktar Postnord beställaren för vidare information. Skulle produktens lancering bli försenad eller inte aV kontaktas beställaren för mer information. I samband med leveransen levereras beställaren en digital marknadsföringskit för produkten. 

Tack för din beställning!

bottom of page