google-site-verification=JsUJm2BKBABxSA_XIqPJ5xgzJiW6J6iXnk29Hz7HrGI
top of page

PRIVAT KONSULTATION

Många går runt utan att veta, att de kunde se så mycket vackrare och bättre ut än vad de gör. Det beror allra oftast på att de inte vet sitt ansiktets möjligheter eller utmaningar. Två lärorika timmar med en internationellt renommerad make-up artist kan då göra underverk och förändra ditt sätt att sminka dig till det bättre.

 

En privat sminkkurs är så mycket mer än sminkning. Utöver, att du får veta hur ditt ansikte kan sminkas som bäst, får du öva detta praktiskt. Kursen går ofta till så, att du får se hur man gör på ena sidan av ditt ansikte och du får själv göra den andra sidan medan du guidas hela vägen till ett komplett resultat.

 

Så här säger några av kunder som fått en privat konsultation. 

privat sminkkurs
jasmine

"Tack, Mika, för kursen idag.

Jag förstår fortfaarnde inte,

att det är jag på bilden."

image (17).jpg

"Jag trodde att jag kunde det

mesta, men de tips och tricks

jag lärde mig idag - wow!"

Anne

Anne

Jasmine

Ingen privat kurs är den andre lik eftersom det är du som står i fokus. Kursen lämpar sig därför till alla oavsett ålder, könstillhörighet eller annat. Transpersoner kan notera, att jag är specialiserad till male-to-female make up och kan ge dig speciellt bra tips hur du feminiserar ditt utseende på bästa sätt och om hur din sminkning håller en hel kväll.

Du får gärna ta med dig ditt eget smink så utgår vi från vad du har. Du får med dig en lista på produkter och verktyg som jag rekommenderar dig att skaffa. Du får även med dig generella tips i skriven form så att du lätt kan frsäscha upp ditt minne om du skulle glömt något viktigt.

Det är viktigt att förstå, att alla har olika underlag och förutsättningar. Därför utgår en privat kurs alltid från just dina förutsättningar och möjligheter. Du lär dig att dölja det som är mindre fördelaktigt just för dig och ta fram det som är till din absoluta fördel.

Kursen anpassas naturligtvis efter dina önskemål, men följande brukar ingå i innehållet:

  • Basics till en fin hud och sminkning

  • Grundläggande "regler"

  • Ditt ansiktslandskaps contouring

  • Dölj skavankerna och ta fram fördelarna

  • Anpassning efter ålder, rynkor etc.

  • Inramning med bryn mm.

  • För dig fördelaktig ögonsminkning

  • Dag respektive kvälls make up

  • Tips om för dig bästa produkter och verktyg

  • Dina egna önskemål

Kursens längd: 2-2,5 timmar

SMART INVESTERING

2-2,5 h privat kurs 950 kr

Vi alla vill se bra ut. Dessutom är det en kall fakta, att personer med ett övervägande fördelaktigt yttre bemöts på ett bättre sätt ute i samhället, När vi känner oss vackra, blir vi säkrare i oss själva och således når vi till våra mål snabbare. Med det i åtanke är det viktigt att veta hur man gör. Att investera i dig själv är alltid en lönsam affär.

Ett personligt anpassat möte med en internationellt renommerad make-up artist kan hjälpa dig att nå dessa mål.

Välkommen att boka!

Du kan köpa till ett par lösögonfransar till 99 kr.

Observera, att i våra lokaler finns även Stockholms enda second hand för peruker. Passa på och titta samtidigt igenom de peruker som finns inne just nu. Du kanske gör ett fynd till vrakpriser...

Välkommen till ett komplett möte!

Drag U gör om mig koncept

DRAG U

Tillsammans med Suzee Nails it har vi tagit fram ett totalkoncept för dig som vill uppleva en fullständig förvandling. 

 

DRAG U är 5-6 timmar lång förvandlig där du får en personlig utbildning inom make up enligt ovan, personligt anpassade avtagbara naglar, får välja en peruk i vår second hand wig shop, lär dig att gå i högklackade skor och får med dig en uppsättning av fina bilder tagna efter din fullständiga förvandling. Du behöver ta med dig egna kläder, smycken och skor. Resten fixar vi.

DRAG U görs med fördel i två besök. VId första besöket möter du nagelteknologen som gjuter dina naglar för de avtagbara lösnaglarna du får vid ditt nästa besök. Du möter också make-up artisten och kan framföra dina egna önskemål och får med dig en lista på smink som du ska ha med dig till huvudmötet, som kan ske några dagar senare.

Priset för en DRAG U upplevelse börjar från 1895 kronor. Priset kan bli något högre beroende på den peruk du väljer i vår shop.

bottom of page