top of page

Vajazzles från oss på Monkis premiär

Uppdaterat: 19 apr. 2023

Monki hade en galaöppning av sitt nya flaggskepp på Drottninggaan igår kväll. Hela butiken är inredd i en slags fiffi-tema. Vad passar då bättre på premiären än att erbjuda besökarna vajazzles? Våra tjejer Victoria och Rebecca var på plats och installerade närmare hundra vajazzles på de inbjudna gästernas privata delar. Succén var formidabel och alla våra vajazzles tog slut på mindre än 1,5 timme.

Vajazzle är tillfälliga intimsmycken gjorda av kristaller eller rhinestones. De fästes med hjälp av hudlim och håller mellan 5 och 15 dagar. Bäst sitter de på en nyvaxad hud. Vi har jobbat med vajazzles sedan starten.


Vajazzles blev populära efter att Lady Gaga hade en synlig sådan på sig på ett framträdande. Även diverse dokusåpastjärnor har installerat några. Och nyheten behagar verkligen, det kan man konstatera efter vår stora succé hos Monki, På Monki vet man, att man ska se bra ut både på utsidan och insidan av kläderna. Och det hjälper vi gärna till med.


Nu måste vi fylla på förrådet först, men när det är gjord, passa på du med och testa en vajazzle, som passar bäst på en nyvaxad hud. Läs mer på www.mikamarin.net/vajazzle


24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page