top of page

Vad kan nanoljus göra för dig?

Uppdaterat: 19 apr. 2023

När Kim och Khloe Kardashian började med nanoljusterapi, tjocknade högen av beställningar hos dess tillverkare. Helt plötsligt ville "alla" självmedvetna kvinnor i sina dryga 30 göra samma sak. Några månader senare tog de alla på sg en robotisk mask och såg ut som besökare från yttre rymden. Handlar det om en fluga eller kan nanoljus verklige hjälpa en vid olika hudproblem? Är det värt hela hallån, som denna ny hudvårdstrend har fått? Låt oss titta på det.

Nanoljusterapi är enkelt förklarat en mask med hundratals LED-ljuskällor på en mask med en djuppenetrerande verkan. Man har studerat länge effekten av penetrerande ljus och testresultaten ska vara häpnadsväckande. Över 90% av användare upplever en märkbar skillnad efter en kur och kliniska tester visar, att visst ger det resultat.


Nanoljus finns i sju olika utföranden, dvs. sju olika färger, som alla kan ge lite olika effekter vid upprepad användning:


RÖTT LJUS har en ljusfrekvens på 630 nanometer och är den mest populära behandlingsformen då det har visat sig att motverka hudens åldrande och till och med släta ut fina linjer och rynkor. Rött ljus för hudcellerna närmare varandra och minskar således hänget åldrandet kan ha gett en.


GRÖN LJUS med en frekvens på 520 nanometer är perfekt för dig som har blandhud med både oljiga och torra områden. Det minskar oljesekretionen och hjälper till att skapa balans mellan dessa områden.


BLÅTT LJUS ljus har en frekvens på 470 nanometer och används för att bleka och jämna ut melaninansamlingar, dvs. pigmentfläckar/åldersfläckar. Blått nanoljus jämnar ut hudtonen och förbättrar dess kvalitet.


GULT LJUS var frekvens ligger på 590 nanometer minskar melaninbildningen effektivt och kan således användas för att ljusa upp hudtonen i ansiktet och halsen.


VIOLETT LJUS har en frekvens på 670 nanometer och är en bra hjälp mot rosacea, psoriasis och akne. Det kan dessutom bleka och jämna ut ärr och märken orsakade av exempelvis akne eller andra utslag.


TURKOST LJUS men en frekvens på 510 nanometer ökar hudens ämnesomsättning och ger således en effektivt detox. Orenheterna från avgaser och miljögifter, rester av dåliga produkter och ämnen som huden inte gillar rensas bort genom att allt kommer ut den naturliga vägen genom lymfcellernas aktivering.


VITT LJUS används med en frekvens på 610 nanometer för att djuppenetrera huden. Det underlättar krämer, serum och medicinska produkter att nå det nedersta lagret av epidermis och mångdubblar således produkternas effektivitet i vävnaden.


Nanoljusterapi kan alltså besvisligen vara ett svar på många hudrelaterade problem. Om du kännrt dig som Thomas Tvivlare och vill se hårda bevisen på bordet, kan du nu lätt skaffa det genom att ta en kur med nanoljus hos oss. Behandlingsformen är mycket förmånlig, nämligen. Enstaka gångerna ligger på 250 kr per en halvtimmes session. Behandlingen rekommenderas och har bäst verkan ändå vid upprepning. Vid en kur med 30 behandlingar ligger priset per gång på endast 99 kronor.

På behandlingen tar man på sig en mask med två delar varav en täcker hela ansiktet och en behandlar halsen. Anordningen är konstruerat så, att ljuset inte stör tittandet. Du kan läsa eller bläddra i telefonen samtidigt som du får behandlingen. Det går ypperligt att sitta upp under behandlingen eller ligga ner om man vill koppla av samtidigt. Rekommenderade tiden för terapin är 30 per gång. Man ska ändå inte gå bananas utan behandlingen har en maxgräns på 30 gånger inom en tre månaders period.


Och vet du vad?! En sådan anordning är just nu på väg från Tyskland till Sundbyberg. Vi räknar med att kunna börja med denna behandling i slutet av augusti. Så snart vi har fått hem masken går det att boka en behandling på vår bokningssida.


Denna lyx är inte längre bara Kardashians unnade utan nu kan även du ta del av dessa fördelar, Behandlingen kan även göras under tiden du exempelvis vaxas. Prata med oss nästa gång du besöker salongen, så löser vi det.


Läs mer och boka på www.mikamarin.net/ljusterapi

73 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page