top of page

Tycker du att kroppsvaxning gör ont?

Uppdaterat: 19 apr. 2023

Kroppsvaxning är naturligtvis mindre smärtsamt än intimvaxning även om man använder hotwax på intima områden. Vissa tycker att det gör så ont, att de avstår från vaxning av den anledningen och rakar sig istället ståendes ut med trubbig och kliande, ful utväxt. Men nu har mycket förändrats.

SWEET COTTON ÄR HÄR

Perron Rigot, franska tillverkaren av de mest exklusiva vaxningsprodukterna har kommit med en nyhet för dig som tycker att just kroppsvaxning gör ont. Den heter Sweet Cotton och den är ett komplett och skonsamt koncept för kroppsvaxning.


Sweet Cotton vax är gjord på särskilda råvaror som inte kan fastna huden utan greppar tag i endast håret. Greppet är så effektivt att en gång räcker för att avlägsna allt hår. Vaxet innehåller även både bedövande och vårdande ämnen som gör vaxningen mindre smärtsam.


Vid Sweet Cotton använder vi inte heller vanliga syntetiska vaxremsor utan all hårborttagning sker med mjuka bomullsremsor, som känns behagligare på huden. Behandlingen avslutas med en lindrande och återfuktande efterbehandling.


SNABBA BEHANDLINGAR

Sweet Cotton är effektiva behandlingar som går snabbt. Dessutom är vi på Mika Marin Sthlm kända för att vaxa med hög hastighet. Det gör det hela ännu mindre smärtsam upplevelse.


Allt det här kombinerat gör Sweet Cotton vaxningen till en behagligare och mycket mindre smärtsam upplevelse. Nu behöver smärträdda kunder inte längre bäva inför en vaxning. Vi kommer att ta skonsamt hand om dig.


Sweet Cotton bokar man som en vanlig vaxning på vår bokningssida. Vid bokningen uppger man om man vill ha en vanlig vaxning eller Sweet Cotton. Och behandlingen kostar inte mycket mer än vanlig vaxning.


Välkomna in!31 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page