top of page

Sweet Cotton - Vaxningen som gör mindre ont

Uppdaterat: 19 apr. 2023

Perron Rigot Paris är vaxtillverkaren som kom först med de viktiga nyheterna som hård hotwax, som idag används nästan uteslutande för intimvaxning. Perron Rigots produkter är dyrare än många konkurrenters, men de är också de bästa och de effektivaste. Därför använder vi på Mika Marin Sthlm endast Perron Rigots produkter för all typ av vaxning. Nu har Perron Rigot tagit fram en helt ny typ av kroppsvaxning, som vi är först ut att erbjuda i Sverige.

Sweet Cotton är ett koncept som är speciellt framtaget för dig som upplever vanlig vaxning smärtsam. Den skiljer sig en hel del från vanlig vaxning:

  • Vaxet innehåller naturligt bedövande ingredienser

  • Vaxet fastnar endast i håret och är skonsam mot huden

  • Huden lämnas helt fri från klibbiga vaxrester

  • Vi använder mjuka bomullsremsor istället för syntetiska

  • Det hela avslutas med återfuktande efterbehandling

Resultatet kombinerat är en mindre smärtsam kroppsvaxning. Vi på Mika Marin Sthlm är ju specialiserade på att minimera smärtan. Därför är vi först ut att erbjuda denna metod till dig som vill slippa att ha ont.


Sweet Cotton kan användas för alla typ av kroppvaxningar utom intimvaxning. Där använder vi Perron Rigots hotwax och du kan få en lidokainbedövning innan vaxning.


Nästa gång du ska vaxa benen eller ryggen, varför inte prova Sweet Cotton? Du bokar behandlingen som vanligt och väljer Sweet Cotton som tillägg.


Varmt välkommen till en nästan smärtfri växning hos Mika Marin Sthlm.

Boka tid kan du göra här.

41 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page