top of page

Snyggast på julfesten?

Uppdaterat: 19 apr. 2023

Lite off topic från hårborttagning, men jag kommer att skriva om allt jag sysslar med.

På senare tid har jag haft många sminkningar. Folk har bokat främst kvälls makeu ups till bal, födelsedagskalas och inte minst julfest.

Du kan välja, att låta mig som är en rutinerad make up artist, att göra dig till kvällens drottning. På en timme förvandlas du från vacker till fantastisk, från fin till stunning. Då kan du vara säker på, att på festen du ska till är det "all eyes on you". Du kan boka en sminkning smidigt och enkelt på min Bokadirekt sida.


Men alla har kanske inte råd till en professionell sminkning. Då föreslår jag att du tar en titt på några av mina make up tutorials för gratis tips och råd och handgripliga instruktioner hur du själv kan skapa en fabulous sminkning. Ta en titt exempelvis på filmklippet nedan där jag gör en någorlunda diskret julinspirerad sminkning. Och glöm inte att ha roligt eller att vara snäll - speciellt så här före jul...

PS. Vi har öppet även mellandagarna...

83 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page