top of page

Nu kan du säga hejdå till envisa fettdepåer

Uppdaterat: 19 apr. 2023

Vår nya cavitationsmaskin, även kallad lipolaser har anlänt. Det är en maskin som kan skulptera din kropp. Den kan få din dubbelhaka att försvinna, ge dig en smalare midja, ta bort love handles, ge din rumpa ett lyft och mycket mer. Och dessutom till ett förmånligt pris.

LIPOLASER är en behandling som består av tre effektiva medicinska procedurer som tillsammans kan eliminera fettdepåer lokalt och således möjliggör en skulptering av kroppen på ställen som annars kan vara svåra att påverka. Det kan exempelvis handla om en dubbelhaka, "love handles" eller envisa depåer på låren eller midjan alt. det sista utbuktande fettet på magen som vägrar att försvinna. Behandlingen stramar samtidigt åt löst och hängande skinn som kan ha uppkommit till följd av en snabb viktnedgång eller en förlossning. Lipolaser är särskilt effektiv mot celluliter och behandlar hudbristningar.


SÅ FUNKAR DEN

RF (radiovågsfrekvens) cavitation innebär att ultraljudet (HIFU) får fettcellerna att vibrera så snabbt att vakuumbubblor bildas i cellen. Detta leder till att fettcellernas membran sprängs och fettet hamnar utanför cellerna. Utanför membranet kan fettet dels brytas ner till snabb tillgänglig energi, som tas upp i blodet eller också transporteras via lymfvägar för att antingen förbrännas eller lagras i andra fettceller någon annanstans i kroppen, om man så vill.


Vakuumfunktionen i behandlingen använder undertryck för att aktivera celler i syfte att påskynda lymfkörtlarnas funktion, lösa upp överflödigt fett och slaggprodukter från kroppen, strama åt huden och spänna muskler. Detta ger en lymfatisk avgiftning, stramar upp huden, förbättrar hudens elasticitet och boostar dess immunsystem.

Slutligen används röd elektrolys med infraröda strålar för att uttömma den integrerade glycerolen och de fria fettsyrorna genom blodcirkulation. Detta bidrar till en förbättrad molekylär rörelse och en högre energinivå, som i sin tur fungerar som en katalysator i processen.

PERMANENTA RESULTAT

RF cavitation ger en effektiv nedbrytning av fettcellerna och dess innehåll permanent. Behandlingen rekommenderas speciellt vid större lokala fettansamlingar och vid behandling av celluliter. Metoden ersätter inte träning eller bra kost utan ska ses som ett komplement till dessa för att reducera envisa fettdepåer som inte vill försvinna trots träning. För att få riktigt bra resultat bör man hålla nere intaget av kolhydrater ett par dagar innan och efter behandlingen. Detta gör att din kropp börjar frisätta ketoner i blodet. Med hjälp av dessa kan kroppen omsätta överskottsfettet till energi.


Vi rekommenderar 10 behandlingar 1-2 gånger i veckan. Vissa kan se en förändring redan efter första gången, men de flesta ser märkbara resultat efter några tillfällen. Detta är individuellt och varierar beroende bl.a. på patientens vikt och storlek.

Behandlingen utförs med en av marknadens modernaste maskiner och kombinerar högintensivt fokuserat ultraljud (Ultrasonic HIFU), radiovågor och röd elektrolys.25 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page