top of page

Nu är utbildningen till blekningsterapeut GRATIS

BIG NEWS Mika Marin Sthlm:s utbildningsenhet Mika Marin Intimate Academy har lanserat sin utbildning till blekningsterapeut interaktivt på nätet och gjort den helt kostnadsfri.Anledningen till att man går från en lärarledd utbildning till en nätbaserad är framför allt den ökande efterfrågan. Mika har helt enkelt inte tid att hålla kurserna live så han har spelat in lektionerna som deltagare kan titta på om och om igen. Det är faktiskt ännu bättre eftersom ingenting blir då oklart. Utöver detta ska eleverna kunna informationen i det skriftliga 25-sidiga kursmaterialet. När man känner sig klar och tror att man kan innehållet, så gör man ett sluttentamen via webbkamera med antingen Mika själv eller någon av hans medarbetare,


För att kunna jobba med intimblekning behöver man både salongsblekning och hemmaprodukterna. Och det är den enda kostnaden som tillfaller eleven. Men det är ett mycket förmånligt paket soom räcker till 40 st salongsbehandlingar och 10 hemmakits. Detta kostar 9.700 kr och behövs ju oavsett.


Kraven för att bli antagen att gå utbildningen är att man har en utbildning inom hudvård eller jobbar med liknande tjänster (exempelvis med vaxning) idag. Är man helt grön på området får vi diskutera en lösning..


Om du är intresserad av att få en lukrativ utbildning helt gratis, läs mer här.

16 visningar0 kommentarer

コメント


bottom of page