top of page

Nu är Silvershampoon för tänder här - Keep Smiling Colour Corrector

En av de allra största nyheterna 2024 är kanske Keep Smiling kliniktandblekningens nya eftervårdsprodukt COLOUR CORRECTOR. Den fungerar i stort sett som en silvershampoo eliminerandes gula toner och framhävandes vita nyanser.Produkten är menad att vara den perfekta efterbehandlingen vid en tandblekning, men den fungrar även utan en föregående blekning. Produkten används som en kur under cirka tre veckor och därefter vid behov när en uppfräschning behövs.


Colour Corrector bleker inte tänderna utan påverkar den befintliga nyansen. Den anvnder en färgkorrigerande teknologi som kallas för v34. Teknologin är fungerande och bevisligen effektiv. Vi rekommenderar användning efter tandbleking och alltid när en uppfräschning av tänder behövs.


Enkel att använda

Colour Corrector används som en vanlig tandkräm. Efter en tandborstning med fluortandkräm tar man två pumpningar av den dryga produkten på tandborsten och borstar tänderna ytterligare två minuter. Sedan sköljer man munnen med kallt vatten. Kan det bli enklare än så?


Observera, att produkten inte skall ersätta tandborstningen med fluortandkräm utan ätr tänkt som ett komplement till den dagliga tandvårdsrutinen.


Keep Smiling Colour Corrector finns nu att köpa på vår salong och webbshop. Den finns även hos alla kliniker som arbetar med Keep Smiling konceptet.


Priset för en 30-milliliters flaska ligger på endast 195 kronor.
4 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page