google-site-verification=JsUJm2BKBABxSA_XIqPJ5xgzJiW6J6iXnk29Hz7HrGI
top of page

Hur mycket dyrare är Laser jämfört med Vaxning?

Uppdaterat: 19 apr. 2023

Frågan om hur många gånger vaxning motsvarar resultatet av permanent hårborttagning när det kommer till kostnad är frekvent förekommande i mitt arbete. Jag har inte kunnat ge raka svar - tills nu.


Först och främst: Vi är specialister på all typ av hårborttagning och kan båda alternativen. Vissa passar vaxning bättre medan vissa vill slippa besöka en hårborttagningsstudio i all framtid. Alla är olika och därför erbjuder vi båda stilarna.


Jag har utgått ifrån den totala kostnaden av sex laserbehandlingar, det allra vanligaste antalet behandlingar som behövs för ett tillfredsställande permanent resultat (utom vid intimområdet där det ofta behövs upp till 8 behandlingar). Sedan har jag delat upp denna totalkostnad med totalkostnaden av vaxningar med fyra veckors mellanrum, det oftast använda intervallet vid vaxning. Jag har gjort uträkning för vissa utvalda områden.


HALVA BEN (inkl knän) TJEJ

Laser tot. 5970 kr (29 v, 6 ggr)

Priset motsvarar 15 vaxningar (60 v)

Laser är 1,7 x dyrare än vaxning


INTIMT (framme & bak) TJEJ

Laser tot. 7960 kr (41 v, 8 ggr)

Priset motsvarar 13 vaxningar (52 v)

Laser är 1,8 x dyrare än vaxning


AXILLER (armhålor) TJEJ

Laser tot. 5370 kr (29 v, 6 ggr)

Priset motsvarar 14 vaxningar (54 v)

Laser är 2,2 x dyrare än vaxning


RYGG, AXLAR & NACKE KILLE

Laser tot 9570 kr (42 v, 6 ggr)

Pris motsvarar 17 vaxningar (69 v)

Laser är 2,9 x dyrare än vaxning


Anledningen till att de olika områden kostar olika mycket vid laserbehandling är åtgången av skott som måste användas för ett tillfredsställande resultat på respektive område. Vissa områden behöver fler och starkare skott samtidigt som killar generellt behöver fler skott än tjejer. Observera att resultaten är alltid individuella. För vissa behövs det fler behandlingar än för andra och därför kan den totala kostnaden vara mindre eller mer än det som presenteras.


Kontentan är att laser är något dyrare än vaxning, men också att "laserinsatsen" tjänas in ganska snabbt och därefter behöver man aldrig mer lägga ut pengar för hårborttagning på området.


Vilken typ av hårborttagning du än väljer, är du varmt välkommen till en professionell behandling hos Mika Marin Stockholm, som för övrigt ligger prismässigt på en mycket lägre nivå än våra konkurrenter, men levererar minst lika bra resultat. Vi jobbar med den senaste tekniken och med marknadens bästa produkter och maskiner.


Du kan boka tid hos oss på https://bymika.bokadirekt.se


48 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page