top of page

Hög tid att återuppta laserbehandling

Uppdaterat: 19 apr. 2023

Sommaren har lämnat oss för att återkomma om kring 9 månader igen. Det betyder, att det är säkert att återuppta laserbehandling på alla områden igen.

Som vi vet, så är direkt solljus och laser inte bästa vänner. Samtidig exponering med direkt solljus och laser kan ge otrevliga följder såsom brännskador eller pigmentförändringar. Det är just därför många tar en paus under sommaren från en pågående laserbehandling. Behandlingen kan ju återupptas när det är helt säkert igen och man tar vid där man slutade.


Och den tiden är här igen. Har du en påbörjad behandling, är det hög tid att återuppta den. Och du som har tröttnat på att raka dig hela tiden, börja din behandling redan du så hinner du bli helt klar med den till nästa sommar. Laser hårborttagning tar ju tid eftersom varje växtcykel måste behandlas, så att börja i god tid är en enorm fördel.


Vi välkomnar alla gamla och nya laserkunder till oss, att bli behandlad med marknadens absolut effektivaste maskin med tre våglängder i en och samma enhet. Du kan läsa mer om laser hårborttagning och vår maskin här.


Känner du dig osäker och vill pratar närmare om permanent hårborttagning, boka tid för en gratis konsultation där du får även kostnadsfritt prova hur det känns på huden. Boka tid kan du göra här.

93 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page