top of page

Fresh mun och rena tänder till sommaren till småpengar

En tandblekning har länge förknippats med kändisar och folk som har råd att lägga sina pengar till onödigheter som vita tänder. Tändernas funktion som matkvarn påverkas ju inte av färgen. Men tänderna har en till viktig funktion i det sociala. Hästen bedöms efter tänderna - så ofta även människan.


Detta fotomontage demonstrerar enkelt detta poäng. Rak fråga: Vem utav dessa systrar skulle du anställa? Visst finns det undantag men de flesta skulle anställa systern till höger. Varför? Det behöver jag nog inte ens gå in på.


Nu är inte heller påståendet om att tandblekning är dyrt längre aktuellt. Tandblekning finns på vanliga salonger numera - inte bara hos tandläkaren. Och priserna har gått ner nästan 75 procent.


Vår blekning KEEP SMILING är en av de starkaste klinikmedel på marknaden. Det är en lösning som aktiveras av plasmaljus och även dess styrka spelar roll för resultatet. Vårt plasmaljus har en styrka på 60W vilket kan jämföras med bransch standarden på 36W. Dessa faktorer gör vår blekning överlägsen.Vi vill att våra kunder ska känna sig fina och vara fina. Just nu erbjuder vi tandblekning till 60% rabatterat pris: endast 995 kr. Resultaten är permanenta upp till tre år. Läs mer om vår blekning här.


Det hela tar bara en timme och kan ändra ditt ansikte till något mycket finare med ett vitt rent och fräscht leende. Låt inte gula och missfärgade tänder förstöra ditt annars så fina ansikte! Kom till oss för tandblekning!30 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page