top of page

Anita, 83, är min äldsta intimvaxkund

Uppdaterat: 19 apr. 2023

Vissa tycker, att intimvaxning är till för endast fåfänga unga kvinnor. Men det kunde inte vara mer fel. Intimvaxning är något för alla som vill se bra ut och känna sig fräscha.Om just detta sade min äldsta kvinnliga intimvaxkund Anita (som egentligen heter något annat): "Bara för att man blir äldre. så behöver man inte låta sig chanseras. Jag började med detta för åratals sedan och känner mig fräschare när jag är slät. Så det här tänker jag fortsätta med även om jag skulle behöva hjälp med att lägga mig på britsen."


Och intimvaxning funkar lika bra för män som kvinnor eller andra kön. Min äldsta manliga intimvaxkund är 79 år och tycker ungefär lika som Anita: "Jag känner mig dum att jag började med detta först vid 75 års ålder. Men nu tänker jag inte sluta och min fickvän [observera ordvalet, hon är också i 80-årsåldern, min anm.] har också börjat med detta nu."


Så det finns ingen övre åldersgräns för intimvaxning. Däremot bör du ha fyllt 18 år för att intimvaxa dig eller ha vårdnadshavarens medgivande om du är mellan 16 och 18 år.


Det finns väl ingen anledning till att stå ut med kliande underliv, fult stubb, rakfinnar och eventuella sår, när allt detta kan undvikas med vaxning. Dessutom är man hårfri i veckor och stubbet är mjukt, tunt och ljust. För intimvaxning använder vi Perron Rigots exklusiva kvalitetsprodukter. Du som är rädd för smärtan kan få en lokalbedövning i form av bedövningsspray.


Gör som Anita och många fler, ta hand om dig själv! Välkommen till Mika Marin Stockholm i Sundbyberg.

100 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page