top of page

Scrub it... Mekanisk Intimpeeling

2204028
195,00kr
Finns i lager
1
Produktdetaljer
Brand: Intimate by Mika Marin

En efterfrågad nyhet!

INTIMATE Scrub it Before U ***
MEKANISK INTIMPEELING

Denna underbart uppfriskande, men samtidigt förvånansvärt skonsamma peeling/scrub har minst två huvuduppgifter i din nya veckovisa intimvårdsrutin.

Scrub it Eliminerar död hud och stimulerar till cellförnyelse och ny kollagenproduktion. Speciellt viktig för dig som håller på med intimblekning eller har nyligen genomfört en. Intimblekningens effekt kommer nämligen från att våra produkter förhindrar huden att bilda nytt pigment. Därför är det viktigt att få den "gamla huden" att förnya sig så snabbt som möjligt. En till två peelingar i veckan räcker gott för att uppnå denna effekt.

Scrub it Stramar åt huden, ger lyster och ger allmänt fräschare look i underlivet. De skonsamma saltkristallerna hjälper till att snygga till hela underlivet genom att ny fräsch och ljusare hud får ta plats. De eteriska oljorna i peelingen ger näring till huden och hjälper till att strama åt huden lämnandes kvar en härlig och fräsch känsla.

Rekommenderat intervall: 2 gånger i veckan vid intimblekning, 1 gång i veckan annars.
Förberedelser: Rengör området först med INTIMATE Pink Wink Wash.
Efter peeling: Vid intimblekning, smörj in INTIMATE Bright Maintainer 3% enligt anvisningarna. Vid fortsatt användning smörj med iNTIMATE Soft Kitty som avslutning av peelingen,

Storlek 50 ml
Pris 195 kr inklusive moms

Fri frakt för beställningar över 800 krSpara denna produkt för senare användning
bottom of page