google-site-verification=JsUJm2BKBABxSA_XIqPJ5xgzJiW6J6iXnk29Hz7HrGI
top of page

SOS Lash Booster

00015
295,00kr
Finns i lager
1
Produktdetaljer
Brand: Eveline Laboratories


SOS LASH BOOSTER är en otrolig produkt, som får dina naturliga fransar att växa upp till 80% längre och upp till 100% tjockare samtidigt som serumet motverkar, att fransarna faller av snabbt. Dessa resultat är garanterade vid regelbundet bruk.

Produkten har flera fantastiska egenskaper:

LASH GROWTH STIMULATOR Serumet kombinerar egenskaperna hos ett återuppbyggande serum och en tillväxtstimulator och passar perfekt för fransar som har fått uppleva förslitande behandlingar. Vid regelbunden användning ger serumet garanterade resultat. Fransarna blir tjockare, glänsande och efter några veckors regelbunden användning fördubblar de sin volym.

UNIK FORMEL MED ARGANOLJA Den innovativa formeln som SOS Lash Booster innehåller inte bara den sedvanliga ricinoljan utan är berikad med avancerade aktiva ingredienser som fungerar i synergi med arganolja. Denna formel har visat sig ha starka närande och regenererande egenskaper. Det gör fransarna perfekt tjocka.

2 in 1 - PERFEKT PRIMER FÖR MASCARA Serumet är inbakat i en mascarabas vilket gör att serumet inte rinner in i ögonen och samtidigt utgör en perfekt bas som primer under mascaran. Kladdar eller smular inte sönder mascaran utan mjukgör fransarna till ett perfekt tillstånd. Ger en direkt förlängande effekt till fransarna och böjer dem samtidigt uppåt. Dina fransar ser ut som om du precis hade gjort en lashlift - spektakulärt långa och tjocka fransar.

PROFESSIONELL FLEXIBEL BORSTE Produkten har ingen jobbig pensel att jobba med utan en speciellt utformad flexibel borste, som separerar fransarna noggrant.

DAG OCH NATT Använd produkten som primer under mascaran på dagen (eller utan mascara om du inte använder en dagligen) och efter sminkborttagning sover du med ett nytt lager på natten. Två gånger per dygn i ett par veckor gör bokstavligen talat mirakel till dina fransar - garanterat.

HYALURON & ARGAN FÖR FUKTBALANSEN Berikat med dyrbar arganolja och hyaluron hjälper serumet även till att bibehålla fransarnas fuktbalans, vilket förlänger varje frans livslängd och hindrar att fransarna faller lätt av. Stärkande egenskaper som du kommer att märka efter en kort tids användning.

D-PANTHENOL PRO-VITAMIN B5 ger serumet ytterligare vårdande egenskaper som stärker fransarna från rot till topp samt reparerar keratinceller som slitits av exempelvis fransförlängning, ögonfransklister eller hård make-up.

Denna produkt passar utmärkt även för dig med känsliga ögon eller kontaktlinser.

Produkten eller dess ingredienser kommer från cruelty free källor och inga av dessa är testade på djur.

Produkten är superdryg och räcker till flera månaders användning.

FRI FRAKT för beställningar över 799 kr, annars 30 kr.

Spara denna produkt för senare användning
bottom of page