Pink Wink Wash 100 ml

Artikelnr 0007
159,00kr
Finns i lager
1
Produktdetaljer
Brand: Intimate by Mika Marin

INTIMATE Pink Wink Wash är en antibakteriell och antiviral djuprengörande intitmtvätt utan tvål. Den stimulerar cellförnyelse på de privata delarna genom att ha en lätt exfolierande effekt, vilket är viktigt om man vill behålla ljus och jämn ton i underlivet. Exfolieringen hjälper även till att huden känns ung och spänstig.

INTIMATE Pink Wink Wash förebygger missfärgningar och rengör skonsamt utan ingredienser som tvål, alkohol eller parabener som lätt kan irritera och torka ut huden.

Formeln är framtagen för känslig hud så att produkten kan användas riskfritt av alla. Oparfymerad, vegan och cruelty free.

Pumpen på flaskan doserar ut en milliliter åt gången, vilket är lagom för en intimtvätt. Det hindrar överdosering och gör INTIMATE Pink Wink Wash till en mycket dryg produkt, som räcker månader.

Den exfolierande effekten, som många intimtvättar saknar, är en viktig del i att hålla lystern och ljusa hudtonen i underlivet. Om du är ute efter att ljusa upp din hudton i underlivent, använd denna produkt tillsammans med INTIMATE Bright Maintainer för bästa resultat.

Storlek 100 ml - 159 kr inklusive moms

Fri frakt för beställningar över 800 kr


Spara denna produkt för senare användning