google-site-verification=JsUJm2BKBABxSA_XIqPJ5xgzJiW6J6iXnk29Hz7HrGI
top of page

Ingrowth Inhibitor Roll-on

0004
190,00kr
Finns i lager
1
Produktdetaljer
Brand: Intimate by Mika Marin

INTIMATE Ingrowth Inhibitor är ett mycket effektivt serum mot inåtväxta hårstrån.

INTIMATE Ingrowth Inhibitor behandlar snabbt och effektivt inflammerade hårsäckar. Det resulterar i att hårsäcken öppnas upp och håret kan vända sin växtriktning. När detta händer läker hårsäcken snabbt och de röda utslagen försvinner.

För att förebygga inåtväxande hårstrån och inflammation ska serumet även användas i förbyggande syfte - Alltid efter hårborttagning eller rakning samt när en röd prick (som är tecken på inflammation) uppstår på det rakade/epilerade området. Produkten innehåller även vårdande och läkande ämnen som förhindrar att, trots en effektiv behandling, huden inte torkar ut.

En praktisk roll-on flaska med en glaskula hjälper till att inte använda för stora mängder av produkten. En sparsam dosering ger oftast bättre och snabbare resultat. Vid inflammation används produkten 2-3 gånger om dagen och i förebyggande syfte direkt efter hårborttagning samt en gång om dygnet i några dagar.

INTIMATE Ingrowth Inhibitor appliceras hygieniskt med roll-onet. Serumet måste absorberas helt innan man klär på sig. Om ytterligare produkter, såsom Perron Rigots Hair Growth Minimizers appliceras vid samma tillfälle, skall serumet appliceras först.

INTIMATE Ingrowth Inhibitor fungerar lika bra vid användning på intimområdet som i ansiktet eller under armarna.

INTIMATE Ingrowth Inhibitor är en av våra bäst säljande produkter och har visat sig i oberoende tester, att vara en av de absolut effektivaste produkterna på marknaden.

Storlek 5 ml - 190 kr inklusive moms (jämförpris 3800 kr/liter)
Tillverkad i EU för Intimate Mika Marin Cosmetics
Konsumentkontakt: www.mikamarin.netSpara denna produkt för senare användning
bottom of page