top of page

Bright Maintainer 3%

0002
450,00kr
Finns i lager
1
Produktdetaljer
Brand: Intimate by Mika Marin

INTIMATE Bright Maintainer 3% hjälper till att hålla din "wink pink".

Bästsäljaren INTIMATE Bright Maintainer 3% är en intimcreme som har fått en helt ny formula med 3% kojinsyra som ger en kraftfullare pigmenthämmande effekt. Produkten har även fått ett nytt utseende med en praktiskt och hygienisk pumpflaska.

Krämen hämmar att nytt mörkt pigment kan bildas på området den används på. På så sätt ljusnar upp huden och den bibehåller en fin färg på intimområdet. Cremen kan användas överallt på kroppen, men inte närmare än 2 cm från ögonen. Den funkar perfekt även på knän, insidan av låren, armbågar och under armarna..

Krämen fungerar på alla hudtoner och har något effektivare verkan på mörkare hud. Utöver kojinsyra kommer den pigmenthämmande effekten från naturliga ingredienser som lakritsrot, papaya, morus alb och, gurkumin samt diverse peptider, syror och Vitamin C och A. Alla dessa ingredienser tillsammans har bevisats ha en kraftfull pigmenthämmande effekt.

Produkten skall användas endast på frisk hud. INTIMATE Bright Maintainer används som nattkräm och tvättas noggrant av på morgonen med INTIMATE Pink Wink Wash. Cremen verkar även reparerande genom att återfukta huden och strama till förslappade hudområden. Den rika cremen håller således huden len och spänstig. En mild och neutraliserande parfym hjälper till att hålla området fräscht och attraktivt. Det är viktigt att tvätta området mycket noggrant efter användningen. Om produkten hamnar i matsmältningen på dig själv eller någon annan, orsakar den vid minsta förtäring ett kraftigt illamående.

Denna produkt är designat att användas samtidigt med INTIMATE Pink Wink Wash som är en exfolierande intimtvätt. För bästa resultat rekommenderar vi även att man använder INTIMATE Scrub It Intimpeeling en till två gånger i veckan. Ju snabbare en ny hud kan komma fram, desto snabbare ser man resultaten. Observera, att cremen inte bleker i dess egentliga betydelse utan hindrar att nytt pigment kan komma fram. Därför dröjer det minst två veckor innan man ser något resultat. Intimblekning kräver en hel del tålamod och tid.

Behandlingen kan i vissa fall resultera i något torrare hud på området. Det händer inte för alla, men skulle detta hända för dig, så rekommenderar vi INTIMATE Soft Kitty som kompliment, som återställer fuktbalansen på området.

Övriga biverkningar som kan uppstå är känslig hud på området, rodnad, kliande känsla, brännande känsla, eksem eller utslag. Om någon av dessa biverkningar uppstår ska man upphöra med cremen omedelbart och vänta ut att symptomen försvinner helt och ytterligare en vecka. Därefter kan man testa att använda cremen igen, men under mycket kortare tid. Börja med två timmar och öka tiden successivt med en timme i veckan. Om symptomen skulle uppstå igen ska man upphöra användningen helt.


INSTRUKTIONER:

Tvätta av området med endast vatten och låt torka helt och hållet.

Applicera ett tunt lager av krämen. Undvik att applicera utanför det pigmenterade området. Vänta ett tag innan du eventuellt tar på dig underkläder.

Sov med krämen ca 8 timmar. Krämen är bäst lämpad att användas på natten då svettande på området bör undvikas när krämen väl är applicerad.

På morgonen tvättar man av området noga med Pink Wink Wash Om området känns torrt appliceras ett tunt lager Soft Kitty fuktighetskräm.

Proceduren upprepas tills man har uppnått önskat resultat dock maximalt 8 veckor. Har man inte uppnått önskat resultat då, tar man en två veckors paus innan man fortsätter behandlingen igen.

YTTERLIGARE RÅD

För snabbare och jämnare resultat bör man göra en intimpeeling två gånger i veckan med Scrub it intimscrub.

Området får inte utsättas för sol eller solarium under hela behandlingen och två veckor efter avslutad behandling. Solning bränner huden lätt och kan orsaka ytterligare pigmentförändringar.

Det är också viktigt att veta att förtäring orsakar illamående hos vuxna och kan vara allvarligt för små barn och sällskapsdjur. Förvara krämen utom räckhåll för dessa, gärna separerad från andra krämer och produkter. Tänk på detta även vid exempelvis oralsex.100 ml - 450 kr inklusive moms

Fri frakt för beställningar över 800 kr
Spara denna produkt för senare användning
bottom of page