makeup.gif

MAKE UP ARTIST

BRÖLLOP  FEST  SHOW  FOTO  FILM  DRAG

sign (2).png

MIKA - THE MAKE UP ARTIST

Jag heter Mika Marin och jag är en make up artist, make up lärare och en specialist inom intimvaxning och intimblekning. Jag har min bakgrund inom showbusiness och har utbildat mig till make up artist. Jag är verksam i Stockholm. Jag har jobbat heltid med smink och maskering inom TV, teater och på olika salonger. På senare tid har jag avancerat på andra områden och jobbar med detta numera som extra, vilket gör att jag kan behålla min passion till att ta fram det vackra hos människor.

Jag gör det mesta inom makeup; från bröllop och modevisningar till halloweenmasker och dagliga make ups. Jag anlitas både av privatpersoner, produktionsbolag, modellagenturer och fotografer, men även olika sällskap som vill lära sig något specifikt inom make up. Inom make up är mina specialområden "Gör om mig" och drag make up.

SENASTE TUTORIAL
New Project (8).jpg

Naturligtvis har jag full kompetens till alla andra typen av make ups likaså som till masker, vaxnäsor eller blåmärken. Vill du se några av mina make-ups, kolla in min portfolio.

Jag håller kurser för både större och mindre sällskap inom make up. Koncepten jag får mest förfrågningar är grunderna i en hållbar make up, scensminkning och contouring. Jag är mycket pedagogisk och även om jag håller kursen för ett större sällskap, ser jag till att ge personliga tips och tricks till var och en av deltagarna. Med jämna mellanrum håller jag dessa utbildningar även som webinars. Mer information om kurserna finns här.

Du kan även ta del av mina kunskaper helt gratis genom att titta på mina tutorials där jag går igenom i en serie en make-up från början till slut. Du kan även boka en tid för en personlig konsultation. 

press to zoom
Party Night
Party Night
press to zoom
Male Looks
Male Looks
press to zoom
Wedding
Wedding
press to zoom
Editorial
Editorial
press to zoom
Drag Queen
Drag Queen
press to zoom
Fantasy
Fantasy
press to zoom
Halloween
Halloween
press to zoom

PRISER

Dag / Naturell / Dagsljus 550

Kväll / Fest / Contoured 650

Drag / Cosplay 750

TV / Scen / Show 750

Maskering fr. 1250

Halloween 750

Halloween barn 450

Ansiktsmålning Kalas 600/h*

Editorial 675/h*

Brud inkl. prov 1.750

Tärna & Övriga 500

Grooming gumme 200

Personlig konsultation 2h 850

Drag U koncept fr. 1.850

*Resekostnad debiteras enligt gällande tidtabell. Eventuella extras ingår ej.

make up brands
image (5).jpg