top of page

KROPPSSKULPTERING OCH VIKTMINSKNING
MED RF CAVITATION, HIFU 
OCH ELEKTROLYS


LIPOLASER 

3-i-1 BEHANDLING MOT ENVISA FETTDEPÅER

LIPOLASER är en behandling som består av tre effektiva medicinska procedurer som tillsammans kan eliminera fettdepåer lokalt och således möjliggör en skulptering av kroppen på ställen som annars kan vara svåra att påverka. Det kan exempelvis handla om en dubbelhaka, "love handles" eller envisa depåer på låren eller midjan alt. det sista utbuktande fettet på magen som vägrar att försvinna. Behandlingen stramar samtidigt åt löst och hängande skinn som kan ha uppkommit till följd av en snabb viktnedgång eller en förlossning. Lipolaser är särskilt effektiv mot celluliter och behandlar hudbristningar.

lipolaser stockholm body sculptingn viktminskning

HUR FUNKAR LIPOLASER

RF (radiovågsfrekvens) cavitation innebär att ultraljudet (HIFU) får fettcellerna att vibrera så snabbt att vakuumbubblor bildas i cellen. Detta leder till att fettcellernas membran sprängs och fettet hamnar utanför cellerna. Utanför membranet kan fettet dels brytas ner till snabb tillgänglig energi, som tas upp i blodet eller också transporteras via lymfvägar för att antingen förbrännas eller lagras i andra fettceller någon annanstans i kroppen.

RF cavitation orsakar en effektiv nedbrytning av fettcellerna och dess innehåll permanent. Behandlingen rekommenderas speciellt vid större lokala fettansamlingar och vid behandling av celluliter. Metoden ersätter inte träning eller bra  kost utan ska ses som ett komplement till dessa för att reducera envisa fettdepåer som inte vill försvinna trots träning. För att få riktigt bra resultat bör man hålla nere intaget av kolhydrater ett par dagar innan och efter behandlingen. Detta gör att din kropp börjar frisätta ketoner i blodet. Med hjälp av dessa kan kroppen omsätta överskottsfettet till energi.

lipolaser stockholm body sculptingn viktminskning

10 GÅNGER FÖR MÄRKBARA PERMANENTA RESULTAT

Vi rekommenderar 10 behandlingar 1-2 gånger i veckan.

Vissa kan se förändring redan efter första gängen, men de flesta ser märkbara resultat efter några tillfällen. Detta är individuellt och varierar beroende bl.a. på patientens vikt och storlek.

Behandlingen utförs med en av marknadens modernaste maskiner och kombinerar högintensivt fokuserat ultraljud (Ultrasonic HIFU), radiovågor och röd elektrolys. 

Vakuumfunktionen i behandlingen använder undertryck för att aktivera celler i syfte att påskynda lymfkörtlarnas funktion, lösa upp överflödigt fett och slaggprodukter från kroppen, strama åt huden och spänna muskler. Detta ger en lymfatisk avgiftning, stramar upp huden, förbättrar hudens elasticitet och boostar dess immunsystem.

Slutligen används röd elektrolys med infraröda strålar för att uttömma den integrerade glycerolen och de fria fettsyrorna genom blodcirkulation. Detta bidrar till en förbättrad molekylär rörelse och en högre energinivå, som i sin tur fungerar som en katalysator i processen.

PRISER

Denna kostnad är en investering!

Singel behandling 30 min.

Serie: 5 behandlingar

Serie: 10 behandlingar

1 450 kr

5 800 kr

9 990 kr

image (7).jpg

1 160 kr/gång

999 kr/gång

För att kunna nyttja de kraftigt reducerade paketpriserna betalas hela serien vid första besöket.

DELBETALA

Vill du göra alla 10 gångerna, men delbetala? Vi samarbetar med Klarna, som du kan använda dig av om du vill delbetala din behandling under en längre tid efteråt. Ansök om ett Klarna konto för att göra detta. Du måste ha ett BankID. 

ÄR DU EN LÄMPLIG KANDIDAT FÖR DETTA?

Viktig info!

För att få genomföra denna behandling måste du vara över 20 år och generellt vara i allmänt god hälsa.

Du får inte ha en pacemaker eller några metallimplantat/proteser i kroppen. Detta gäller även titanskruvar, titanplattor och kopparspiral vid behandling av kroppen och tandimplantat som innehåller metall samt amalgamfyllningar vid behandling av dubbelhaka/ansikte. Eventuella piercingar nära det behandlade området måste vara avtagbara.

Du får inte ha en hjärt-, kärl-, njur- eller leversjukdom, lida av en svår hypertoni, ha en tumörsjukdom, diabetes, epilepsi, cancer (friskförklarad minst 5 år) eller kraftigt förhöjda kolesterolvärden.

Du får inte medicineras med starka blodförtunnande medel (som Varan eller Brilique) eller medel som ökar ljuskänsligheten (som Roaccutan).

Gravida och ammande måste avstå från behandlingen.

Områden med silikonimplantat kan inte bearbetas.

resultat lipolaser stockholm body sculptingn viktminskning
mika marin

MIKA MARIN

Ansvarig terapeut

FRÅGOR & SVAR

Finns de några biverkningar eller risker med behandlingen?

Om du inte tillhör riskgrupperna listade ovan är det ytterst ovanligt med några sidoeffekter. Vissa patienter har rapporterat mild tinnitus under själva behandlingen. Om terapeuten använder för hög styrka kan det i sällsynta fall ge ett ojämnt resultat. En typ av träningsvärk kan uppträda i någon dag efter behandlingen. I övrigt är behandlingen riskfri och är den enda icke-kirurgiska fungerande metoden för kroppsskulptering och viktminskning.

Vart tar fettet vägen och hur?

Hifu, dvs, ultraljudet får fettcellerna att vibrera så snabbt att vakuumbubblor bildas i fettcellen. Detta leder till att fettcellernas membran sprängs och fettet hamnar utanför cellerna. Utanför membranet kan fettet dels brytas ner till snabb tillgänglig energi, som då tas upp i blodet eller också transporteras med lymfvägarna för att antingen förbrännas eller lagras i andra fettceller någon annanstans i kroppen. Med andra ord fettet förbrukas av kroppen eller flyttas. Flytt av fett kan användas om man vill att någon del av kroppen blir större, det kan styras med vakuumfunktionen. Men de flesta har som mål, att förvandla fettet till energi som förbrukas av kroppen direkt. Kroppen är dock konstruerat så, att den använder kolhydrater som en primär energikälla och finns det kolhydrater tillgängliga är det dessa som konsumeras som energi. Därför är det rekommenderat, att undvika kolhydrater ett par dagar innan behandlingstillfället och ett par dagar efter. När kolhydratintaget är lågt börjar levern producera ett ämne som kallas för ketoner. Ketonerna gör, att kroppen kan använda fett istället för kolhydrater som en primär energikälla. Och detta gäller naturligtvis även det fettet behandlingen har sprängt utanför cellerna.

Är det garanterat att jag får resultaten jag är ute efter?

Det är naturligtvis viktigt att ha realistiska förväntningar och inte tro, att denna behandling ensam kan göra underverk. Vid det första behandlingstillfället går du och terapeuten igenom vilka resultat är realistiska att förvänta sig och vad mer krävs av dig att nå dina mål. Vi kan lova, att så gott som alla når upp till de mål som vi gemensamt satt upp.

Hur lång är återhämtningstiden?

Denna behandling har ingen återhämtningstid alls. Detta är den enda fettreducerande behandlingen som fungerar och som inte kräver några kirurgiska ingrepp. De flesta kan återgå till det vanliga, exempelvis jobba, direkt efter behandlingen.

lipolaser stockholm body sculptingn viktminskning
lipolaser stockholm body sculptingn viktminskning
lipolaser stockholm body sculptingn viktminskning
Varför ska jag välja det här och inte en fettsugning?

Fettsugning är onekligen en behandling med garanterade resultat. Det är även ett kirurgiskt ingrepp som kräver flera veckors återhämtning och sjukskrivning. Man har också mycket ont efter en fettsugning. Blåmärken täcker över området som fettsugits och komplikationer är inte allt för ovanliga. Med denna behandling uppnår man nästintill samma resultat utan kirurgiska ingrepp, nedsövning, ont, sjukskrivning och annat negativt. Därför är det cavitation som du ska överväga som ett alternativ.

Vilka krav ställs det på utrustning och personal som utför detta?

Utrustningen måste vara CE-märkt och godkänd för ändamålet. Den måste också använda de lagstadgade värden. Men marknaden för dessa behandlingar är oreglerad och det finns inga speciella krav på personer som utför dessa behandlingar. Det är därför av yttersta vikt att du som patient förvissar dig om att din terapeut vet vad hen gör och att hen besitter med tillräckliga kunskaper om proceduren och allt det medicinska runtomkring den.

Jag har andra mer personliga frågor.

Har du mer personliga frågor som inte har besvarats här eller önskar du mer information som du inte kan hitta på vår hemsida, är du välkommen att kontakta oss genom vårt kontaktformulär. Vi besvarar alla meddelanden så snart vi kan. Du kan även ringa oss på 0760-53 68 33. Är vi upptagna med behandlingar eller dylikt kan du lämna ditt namn och nummer så återkommer vi till dig så snart vi har möjlighet.

Vi erbjuder även en kostnadsfri konsultation

eveline.jpg
bottom of page