google-site-verification=JsUJm2BKBABxSA_XIqPJ5xgzJiW6J6iXnk29Hz7HrGI
top of page
Mika Marib Stockholm Sminkkurser för grupper

LEARN FROM THE BEST

Att kunna lägga en snygg make up är ingen självklarhet som en människa föds med. Det kräver kunskap och övning.

Jag anlitas ofta av olika sällskap och grupper för att hålla kurser inom make up. Detta har varit så pass populärt, att några av mina standardkurser gå även få som en webinar. Anmäl ditt intresse så ordnar vi en sådan.

Det här är en perfekt grej till exempelvis en möhippa.

KURSER FÖR GRUPPER

Day  2Night

Kursinnehåll: Vi går igenom basics med att lägga en snygg och naturlig dag make up som sedan med några enkla knep kan förvandlas till en sexig och glamourös kvälls make-up på en kvart. Passar till kvinnor i alla åldrar som använder någon make up dagligen eller vill kunna sminka sig. Deltagarna sminkar sig själva under kursen och får teoretiska kunskaper och tips samt personligt anpassade tips och råd. Lånesmink finns, men eget smink är önskvärt. 

Längd: 3-4 h beroende på antalet deltagare

Avgift: 375 per person inkl. moms (minsta debitering 3.750)

Face Contouring

Kursinnehåll: Contouring är det som alla pratar om idag. Vi går igenom hur man skulpterar ansiktet med hjälp av smink, tillfällen då det är lämpligt att använda sig av contouring och när man inte bör göra det, hur kan vi använda oss av grundprinciperna inom contouring i den dagliga make-upen och vid kvälls make-up. Passar till kvinnor och män upp till 60 år. Deltagarna sminkar sig själva under kursen och får teoretiska kunskaper och tips samt personligt anpassade tips och råd. Lånesmink finns, men eget smink är önskvärt. 

Längd: 3-4 h beroende på antalet deltagare

Avgift: 375 per person inkl. moms (minsta debitering 3.750)

Scen & Show

Kursinnehåll: Vi går igenom grunderna i show- och scensminkning; hur man förstärker och tar fram en make-up som ser fantastisk ut på håll. Hure kompenserar vi starkt ljus och avståndet till publiken, de big no-no's på scenen, hållbarhet när man svettas floder och vad man gör om sminket håller på att förstöras mitt i föreställningen. Passar till kvinnor och män i alla åldrar inom showbusiness, teater, dragshow, dans mm. Deltagarna sminkar sig själva under kursen och får teoretiska kunskaper och tips samt personligt anpassade tips och råd. Lånesmink finns, men eget smink är önskvärt. 

Längd: 3-4 h beroende på antalet deltagare

Avgift: 395 per person inkl. moms (minsta debiteing 3.950)

Crossdressers' Secrets

Kursinnehåll: Vi går igenom grunderna i en make up som en crossdresser kan använda sig av. Vad täcker skäggstubben? Var går den fina linjen mellan tjej och transa? Val av peruk. Vad får man aldrig göra som crossdresser? Vad framhäver de kvinnliga dragen och vad döljer de manliga? Lösfransar eller inte?

Deltagarna sminkar sig själva under kursen och får teoretiska kunskaper och tips samt personligt anpassade tips och råd. Lånesmink finns, men eget smink är önskvärt. Listan på smink kan fås i förväg.

Längd: 3-4 h beroende på antalet deltagare

Avgift: 395 per person inkl. moms  (minsta debitering 3.950)

byMika Stockholm Sminkkurser för grupper
byMika Stockholm Sminkkurser för grupper
byMika Stockholm Dragsminkning kurs
byMika Stockholm Sminkkurser för grupper

Personlig Konsultation

Man lär sig förstås bäst om man är den enda eleven.

Då kan man även koncentrera sig på just de områden

om du behöver mest hjälp med.

Konsultationen kan ske hos mig, på en salong eller hemma hos dig.

Vid hembesök tillkommer resekostnad.

Längd: 2 h

Avgift: 950

Efterföljande timmar 400 / h

Minimum:  1 deltagare  

Maximum: 1 deltagare

byMika Stockholm Sminkkurser för grupper

Se även mina tutorials!

bottom of page