top of page
mikamarin new logotype

Smärtfri intimvaxning

Som den enda salongen i Sverige erbjuder vi lokalbedövning (spray) vid intimvaxning. Vi är kända för brasiliansk vaxning (även kallad hollywoodvaxning) och är specialistutbildade inom Manzilianmanlig intimvaxning. Såklart gör vi även andra slags vaxningar.

Permanent Laser Hårborttagning

Vi är specialister på all hårborttagning och erbjuder permanent hårborttagning med laser. Vi arbetar med den senaste trippeltekniken med marknadens modernaste utrustning.

Ledande inom intimblekning

Vi är ledande inom intimblekning i Sverige och Norden. Våra metoder fungerar på de flesta och är ett säkert sätt att bleka huden på delikata områden. Vi utbildar andra salonger i ämnet. 

Brett utbud av tjänster

Vi erbjuder även en rad andra tjänster, för att nämna några så har vi en effektiv Lipolaser för viktminskning och borttagning av envisa fettdepåer, HIFU för ansiktsbehandlingar, Nanoljus för Anti Ageing och hudproblematik samt laser tandblekning. Vi utför även mesoterapi och gör fillers utan nålar. Du kan lägga dig på bänken för en skön massage eller medicinsk fotvård. Vi jobbar med olika kemiska peelingar för att göra ditt utseende yngre och har en renommerad make-up artist som erbjuder tjänster och privata konsultationer. Under vårt tak hittar du även en nagelartist samt lash- och browlift.

Vår skola skapar branschproffs

Är du sugen på en ny karriär eller vill utöka  din kompetens? Då ska du vända dig till vår utbildningsenhet Mika Marin Academy, som är den enda skolan i Skandinavien som har en certifierande utbildning inom intimblekning. Vi utbildar även inom tandblekning och vaxningmake-up på salongsnivå och perukhantering (Wigmaster serien).

Cleopatra ritual beauty behandling hos Mika Marin Sthlm
webshop produkter
MIN STORY
Mika Marin
Mika Marin

Jag som driver verksamheten heter precis samma sak som salongen: Mika Marin. Jag är från början en utbildad make up artist och maskerare. Smink har jag jobbat med sedan jag var 20 år bl.a. inom film och TV, teater, mode och showbusiness - heltid och vid sidan av andra arbeten. Jag har mina rötter i Finland, men har bott i Sverige i över 30 år. Jag har alltid (kanske för) många järn i elden och har hunnit samla på mig erfarenheter som servitör och hovmästare, säljare och marknadsstrateg och steward för att nämna några. Jag talar sju språk åtminstone behjälpligt och fler ska det bli, om tiden bara räcker till.

intimblekning inför sommaren

Jag har alltid velat vaxa mig, men ärligt talat så är jag rätt klen och tycker, att det gör infernaliskt ont, speciellt på intima områden. Det var därför jag började experimentera med olika bedövningar. Till slut hittade jag ett sätt som verkligen fungerade. När mina vänner fick reda på detta, ville många av dem också vaxa sig hos mig , vilket ledde till en liten hemmasalong.

Ryktet spred sig och andra människor började höra av sig. Det var då jag bestämde mig att satsa helhjärtat. Jag utbildade mig formellt med specialistområde manlig intimvaxning. Jag är än idag en av få som erbjuder alla vaxningar även för män.

Jag märkte, att i och med intimvaxning har blivit väldigt vanligt och folk numera kan se vad man har under behåringen, så skäms många för den mörkare tonen de har i underlivet. Jag hade hört talas om intimblekning i form av analblekning men då mest på skämt. Men bestämde mig att ta reda på allt om det och om möjligt bli en specialist även på det. Det blev mycket självstudier innan jag hittade en utbildning där jag lärde mig allt. Idag är min salong störst och bäst i landet och jag utbildar andra i både blekning och vaxning på Mika Marin Intimate Academy.

Jag har med tiden skaffat mig kompentenser inom hudvård, anti-age behandlingar, massage och kroppsskulptering. Allt detta erbjuder jag idag på min salong i Sundbyberg. Salongen har jag tillsammans med två underbara kollegor Nathaliia (nagelartist) och Eva (fotvårdare och massös).

​2020 lanserade jag en egen intimvårdsserie INTIMATE, som idag består av fem fantastiska produkter. Dessa kan du köpa på salongen eller på min webbshop.

Hösten 2021 var det dags att avancera igen. Jag flyttade salongen till nya fräscha lokaler i Sundbyberg och utbildade mig inom permanent hårborttagning med marknadens bästa lasermaskin. Samtidigt ändrade jag företagsnamnet byMika till Mika Marin Stockholm.

2022 utökade jag utbudet något oväntat, Jag öppnade Stockholms enda second hand perukshop i våra lokaler. Det blev ett perfekt komplement till sminktjänsterna. 2023 tog jag ett certifikat inom kroppsskulptering och köpte in en av de effektivaste lipolaser maskinerna, som blev direkt en mycket populär behandling hos oss. Idag är vi totalt fyra personer som jobbar på salongen i Sundbyberg.

i Januari 2024 flyttade Susanne ut och i mars flyttade vår nya nagelartist Nathaliia in. I början av detta år utökade vi sortimentet igen. Den här gången med tandblekning, fillers och mesoterapi utan nålar samt shockwave mot erektil dysfunktion. 

Jag har även gått en utbildning inom kemisk peeling och erbjuder nu en rad tjänster inom detta område.

2024 har bjudit på mer spännande nyheter. Jag gick en omfattande utbildning inom tandblekning och köpte rättigheterna till tandblekningsmärket Keep Smiling som används av flera kliniker i Sverige. Vi erbjuder numer alltså även tandblekning med plasmalasermetoden och utbildar även andra kliniker inom metoden och är distributör av tandblekningen Keep Smiling. Läs gärna mer om det här på hemsidan. 

Varmt välkommen till Mika Marin Sthlm.

signature mika marin
sweet cotton vaxning
intimblekning
Dubai Lips Peeling
Keep Smiling Colour Corrector
Shockwave mot erektil dysfunktion
bottom of page