wigs.jpg

SECOND HAND FASHION WIGS

Fashion wigs är peruker av god kvalitet med antingen memory cap, adjustable cap eller mannequin cap., dvs dessa peruker har inte en lace front tyllpanna. Tillverkare varierar men materialet är oftast Kanekalon, Toyokalon eller japanska fibrer. Dessa peruker kan med fördel användas på fest, scen eller drag. Se respektive wigs produktspecifikation för mer information.

Klicka på bilden för mer info om wigen

Nytt projekt (12).jpg

Alla dessa wigs finns att prova i vår butik i Sundbyberg eller så kan du beställa din favorit via en mailorder, som vi skickar oftast redan samma dag när vi tagit emot din beställning. Alla wigs är andrahandsvaror och har således ingen returrätt. Förskottsbetalning och särskilda villkor gäller.

Ser du en peruk som du vill köpa, kan du förstås komma in till butiken, prova den och köpa den på plats. Men du kan även beställa peruken via mailorder här bredvid. Var särskild noga med att skriva in perukens nummer, är den fel får du fel peruk.

 

Observera, att särskilda villkor gäller vid köp av en begagnad vara. Det viktigaste villkoret är att det inte finns någon returrätt på någon av våra second hand peruker. Vi måste också ha mottagit din betalning via Swish inklusive fraktkostnad innan din beställning är giltig och innan vi skickar peruken till dig.
 

1. Fyll i formuläret bredvid

2. Kontrollera perukens pris och fraktkostnad. Plusss ihop dessa.

3. Genomför en betalning på hela summan till swishnummer:

     123 000 000 000. Spara kvittot för säkerhets skull.

4. Skicka formuläret

5. Din peruk skickas till dig inom några dagar via

     Postnords varubrev. Du får e avisering när du kan hämta den

     från närmaste ombud.

Vi rekommenderar, att du läser igenom de särskilda villkoren som gäller vid köp av peruker, för att undvika missförstånd.

Om någonting är oklart, kontaktar vi dig innan leverans.

Vill du ha mer information om en specifik peruk eller har andra frågor, använd vårt kontaktformulär för detta. Beställningsformuläret är tillför endast beställningar som har betalats.